Zuiverheid


Zo toepasselijk de titel van het oude Franse boekje ..... bij de mooie zuiver witte pioenroos. Met deze pioenroos wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor de reacties op het 1 jarig bestaan van blog Le Style en/of het meedoen met de Give- away! Ook een hartelijk welkom aan de nieuwe volgers.


Enjoy!




Eén jaar Le Style
Blog LE STYLE bestaat vandaag één jaar. Impulsief begonnen op een woensdagmiddag. Nu alweer een jaar geleden. 

Best spannend vond ik het plaatsen van mijn eerste blogposten en reacties. Volgers waren nog in geen velden of wegen te bekennen. Inmiddels ben ik een jaar verder en geniet van alle leuke, lieve, enthousiaste en hartelijke reacties die bloggers, volgers en bezoekers op mijn blog en mail achterlaten.

Ook achter de schermen van mijn blog, via mail, Facebook en Twitter gebeuren dynamische ontwikkelingen, worden vragen gesteld & beantwoord, worden voorstellen gedaan, complimenten gegeven en komt vriendschap tot stand. Nooit gedacht dat bloggen zo verrijkend zou zijn;-).

Ondertussen is LE STYLE volop in ontwikkeling ..... Hierover later meer;-)

Het is Party time na zo'n enerverend jaar, vandaar dat ik het tijd vind voor een Give- away. Wil je meedoen en kans maken op een brocante Broodtrommel? Laat dan een berichtje achter op mijn blog en /of meld je aan als nieuwe volger {sluitingsdatum 14 juli}.



Give- away LE STYLE  'brocante emaillen broodtrommel'
   

Een linkje op je eigen blog plaatsen zou natuurlijk erg leuk zijn! Je kan dan gebruik maken van de onderstaande foto. De winnaar krijgt de Give- away gratis thuisgestuurd.





Nu wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het mede succesvol maken van LE STYLE. Bedankt voor alle leuke, lieve, enthousiaste & hartelijke reacties het afgelopen blogjaar!



Ik heb van jullie reacties, mails en blogs genoten!!
En hoop dit nog heel lang te mogen doen .....

Lieve groet



I wish you all a wonderful weekend!



' Binnenkijken '
 

Le Style heeft Dalani.nl ontdekt



Ben jij ook altijd op zoek naar woon & interieur inspiratie? Ligt je passie bij wonen, decoreren en alles wat met huizen en interieur te maken heeft?

Kan jij ook zo genieten van 'het binnenkijken' en de nieuwste ontwerpen in de woonbladen? Het leuke is dat naast de woonbladen ook steeds meer andere concepten op gebied van wonen op internet te vinden zijn.

Dalani biedt een gratis online magazine boordevol tips en inspiratie op het gebied van wonen in de breedste zin van het woord. Het online magazine biedt volop tips & tricks op het gebied van woonstyling. Ook kun je binnenkijken bij toonaangevende ontwerpers.

Tevens biedt Dalani exclusieve interieur designmerken van internationaal karakter voor een aantrekkelijke ledenprijs. Je krijgt toegang tot Dalani via een uitnodiging van een Dalani-lid óf je schrijft je in op de website.

Naast unieke / authentieke Vintage, Brocante items ben ik persoonlijk ook geïnteresseerd in Kunst, Design,  Architectuur & interieurboeken van bekende stylisten. In het magazine vind je ook items uit deze categorieën.

Gler

Bank Chester, wit









Gler

Stoel Chester, wit




 

Sefama Vega - Tableware

Kopje, keramiek, wit





Over Dalani Home & Living

Dalani Home & Living is in september 2011 opgericht in Duitsland. Inmiddels is het concept wereldwijd geïntroduceerd. In landen zoals Duitsland, Zweden, Australië en Italië is Dalani Home & Living een groot succes. Sinds januari 2012 is dit concept ook in Nederland live gegaan. In april 2012 is Wilma Tichelaar, bekend van vtwonen, begonnen als 'creative director' voor Dalani in Nederland.

Neem eens een kijkje bij www.dalani.nl  en vorm zelf je mening over dit 'nieuwe' Home & Living Concept.



Source and photos:   DALANI.NL



Thanks so much for stopping by!




Lovely Weekend


Enjoy!




Een stoer idee



Tijdens het veranderen van de zithoek, ontstond ineens een stoer idee. De gecapitonneerde poefjes zijn gevuld met een verzameling woonbladen. Hierdoor niet makkelijk bij te schuiven.

Ineens kwam mr. Le Style met het idee ze bij de keukentafel te plaatsen. Leuk idee, maar bij uitproberen bleken ze iets te laag.

Dan plaatsen we toch wieltjes onder de poefjes? Zo is ook het 'schuif probleem' opgelost.
Met een ietwat stoerdere uitstraling als resultaat ..... Wij zijn tevreden ;-)

Thanks so much for stopping by!



Lovely Weekend







 Er op uit dit weekend?






De bloeiperiode voorbij .....


Vorig jaar Lente heb ik vier plantjes Lievevrouwebedstro in de tuin gezet. Ik vind het een lief wit bodembedekkertje, met stervormig bloemetje en blad.

Dit jaar is er al een heel bloemenbed zichtbaar { zie bovenste foto} in de tuin. Ze bloeiden de afgelopen maanden volop.

Helaas is de bloeiperiode april & mei. Dus deze is alweer voorbij. 

De bloemetjes geuren heerlijk, deze verspreiden een zoete geur. In gedroogde toestand ruiken de bladeren naar gemaaid hooi. Vandaar dat ik wat bosjes geplukt en te drogen gelegd heb.

Heerlijk om ze na het drogen in zakjes te vullen en in de linnenkast te leggen. Zo frist de heerlijke geur het linnengoed op;-).


I wish you a lovely weekend!



 

LE STYLE © design by Blog Milk