De zomer voorbij ?

Regen en wind vandaag, zal de zomer dan echt al plaats maken voor de herfst? De zomerse sfeer items maken langzaamaan weer plaats voor herfst decoratie. Gisteren was het voor mijn gevoel al zo vroeg schemerig. Met wat kaarslicht is het dan ook wel weer knusjes ;-) 

Ik wens jullie allemaal een knus weekend .....


Happy Weekend!
XO








Nog even de herinneringen van de Zomer overdenken, een plekje geven ..... Ik hoop dat jullie allemaal een goede Zomer hebben gehad met mooie dierbare herinneringen.

Foto's geven herinneringen weer ..... brengen je weer even terug op de plaats van bestemming. Tastbare herinneringen, zoals schelpen, zand etc. zijn leuke bewaar items. Leuk om deze items te bewaren in een glazen pot of meerdere potten op een dienblad of plank, zo blijft de vakantiesfeer nog even dichtbij ..... 



Ik heb genoten van de vakantietijd ..... Tijdens deze vakantie gebeurde er iets totaal onverwachts! Zodra alles rond is laat ik jullie weten wat er passeerde en staat te gebeuren!!

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne verdere week. Hier gaan we nog een paar dagen genieten van vrijheid;-) vanaf maandag start het leventje van 'alledag' met school en werk weer .....


Lovely week
XOXO



Source photo: Madam Stoltz
Voor meer inspiratie, foto's en styling tips zie het laatste artikel 'eyecatcher' by Le Style Magazine.




Enjoy Summer!





Everyday Collection 

Moments Collection

Moments Collection 2012

House Doctor Moments collection 2012: De nieuwe collectie heeft een industrieel, stoer en basic design. Voor meer informatie en foto's Le Style Magazine {Click}  ….. 


Source and photosHouse Doctor




Enjoy the inspiration








Heb jij genoten van het weekend? Vandaag was het hier een beetje een druilerige dag .....
Zo'n dag waarop je dan de achtergebleven klusjes kan gaan doen of heerlijk kan shoppen ;-)
Online vind je ook steeds leuke nieuwe adresjes. Ik heb weer een nieuw adresje gevonden en wil deze graag met jullie delen. Sinds wij een nieuwe keuken hebben vind ik het ook leuk om deze sfeervol te stylen met mooie keuken accessoires en servies.


Tegenwoordig zijn er verschillende merken die verschillende collecties aanbieden op het gebied van servies. Door de hoeveelheid aan verschillende merken, collecties en lijnen is er voor een ieder een persoonlijke keus te maken die goed past bij je eigen stijl. De verschillende collecties geven de mogelijkheid om de tafel of keuken passend te stylen naar seizoen of actuele voorkeur / afwisseling. Daarom is het zo leuk om deze merken eens in het zonnetje te zetten ;-) en misschien helpt het jou om een persoonlijke keus te maken .....




De vrolijke ontwerpen van PiP studio hebben veel fans in Nederland en ver daarbuiten. De Pip Lovebirds collectie is bijvoorbeeld prachtig afgewerkt met speelse details en vrolijke kleurcombinaties.


lief!lifestyle servies heeft ook een vrolijke stijl en is zowel populair bij kinderen als bij volwassenen. De collectie is ingekleurd met de kenmerkende kleurtjes roze, oranje, blauw en groen. En wat ook leuk is, zijn de opvallende figuurtjes die met een klein beetje reliëf, iets naar boven komen op het serviesgoed. Dat maakt het lief!lifestyle servies niet alleen mooi, maar ook een feest om te zien!


HollandsBont Servies HollandsBont; een oer-Hollands servies met herinneringen, maar wel helemaal van nu! Anne-Marie Jetten werkt kenmerken, waar Nederland zo bekend om staat, uit tot “Hollandsche Waaren”. Zo ook een traditioneel servies, genaamd HollandsBont; een porseleinen servies met een knipoog naar Hollandse symbolen en iconen. Herkenbaar, maar vernieuwend. De collectie bestaat uit bekers, borden, kommen en opbergpotten, maar ook uit keukentextiel zoals tafelkleden, theedoeken en servetten.

Dan mijn persoonlijke favoriete merken die nieuwe collecties hebben met verrassend leuk nieuw design:



Eigenzinnig en stoer is het servies van Stapelgoed. Dit servies is uniek in zijn soort. Vooral de combinatie tussen de robuuste vormen en zachte kleuren vallen op. Persoonlijk vind ik het linnen van Stapelgoed helemaal Super!

En dan mijn favoriet, waarbij ik ook nu viel voor de aanschaf van een nieuwe collectie. Al jaren heb ik een houten schaal van dit merk die dan weer dient als fruitschaal en dan weer voor een traktatie mee gaat richting school en dergelijke. Super handig en mooi design.

Degene die mijn 'posten' volgt weet dat ik een zwak heb voor oud emaille. Die zwak heeft geleid tot nieuwe 'oude vondsten' {hierover volgt nog een post} maar ook tot de aanschaf van 'nieuw emaille' voor in de keuken.  

vtwonen heeft een nieuwe collectie met emaille keuken accessoires. 
De stijl van vtwonen is te omschrijven als eenvoudig & modern. De stijl is bijna minimalistisch te noemen. Het assortiment biedt keuze uit allerlei verschillend serviesgoed van topkwaliteit. De voornaamste kleuren die gebruikt worden bij het servies zijn wit en zwart. Het mooie aan het servies van vtwonen is dat het niet uit maakt of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt. Met het vtwonen servies is namelijk alles goed te combineren.
Mijn bestelling is ondertussen al geleverd, Super Snel! Zodra alles een plekje heeft gekregen zal ik deze nieuwe items eens showen. Voor het echte gebruik is nieuw emaille wel zo lekker fris;-) De lepels, het pannetje en de kan worden hier vast veelvuldig gebruikt .....



En dat adresje dat nu zorgde voor een supersnelle en verzorgde levering?


Dat is de Serviesshop, {Serviesshop.com klik op het linkje servies om naar de shop te gaan}  je kunt er terecht voor alle bovengenoemde merken Servies en nog meer .....

Shopse ;-)



Lovely new week!

Enjoy!





Even een ander glimpje van de keuken


Dit geeft weer eens een ander kijkje in de keuken dan eerder getoond is .....
De tafel staat centraal in de leefkeuken. De tafel is 215 bij 95 dit geeft genoeg aanschuif ruimte;-) De tafel is door mr. Le Style ontworpen en gemaakt. Hier starten wij de dag en treffen we elkaar vaak ook weer na een 'doe je ding' dag. Eigenlijk brengen we hier het merendeel van onze dag door. Pas 's avonds vertrekken we richting de zithoek. 

Soms is er wat meer kleur toegevoegd, maar momenteel is het voornamelijk wit. Het aanrechtblad, de zwart wit tegeltjes en een oude grijze Franse atelierlamp {Schaarlamp} die boven de dubbele spoelbak hangt, geven kleuraccent en een stoer effect. Foto's hiervan volgen een ander keertje, zo volgt weer een ander glimpje keuken;-)


Geniet je van je weekend? Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend verder .....


Have a Lovely Weekend!







New Collection



Le Style Magazine komt met een nieuwe collectie, Nederlands design:

Floris Vedder heeft onder de naam ZitenZo een stedelijke meubellijn geïntroduceerd. Die stedelijke beleving vind je terug in stoere aluminium frames. In details met grote bevestigingslippen die karakter geven aan een vlot ontwerp. Prints met tekst, franse lelies, sloophout.... en de mogelijkheid je eigen print te ontwerpen. 


Binnenkort ook een artikel te vinden in het Tijdschrift ' Villas ' ;
VILLAS, uitgegeven door EDER n.v., is een 2-talige uitgave (Nederlands, Frans).

VILLAS stelt u reportages over de mooiste woningen voor en bespreekt de laatste tendenzen op het vlak van architectuur, interieur, design, kunst en renovatie. 


Ben jij geïnteresseerd naar meer? Bekijk en lees dan nu al het artikel bij Le Style Magazine .....

{Per mail ontving ik melding dat het niet lukt om aan te melden voor Le Style Magazine. Onderaan de 'Homepage' kan je je aanmelden per mail. Wanneer dit nu niet lukt 'let me know', ik stuur je dan een linkje zodat je geen update meer hoeft te missen.}



 

LE STYLE © design by Blog Milk