One Year !





Eén jaar Le Style
Blog LE STYLE bestaat vandaag één jaar. Impulsief begonnen op een woensdagmiddag. Nu alweer een jaar geleden. 

Best spannend vond ik het plaatsen van mijn eerste blogposten en reacties. Volgers waren nog in geen velden of wegen te bekennen. Inmiddels ben ik een jaar verder en geniet van alle leuke, lieve, enthousiaste en hartelijke reacties die bloggers, volgers en bezoekers op mijn blog en mail achterlaten.

Ook achter de schermen van mijn blog, via mail, Facebook en Twitter gebeuren dynamische ontwikkelingen, worden vragen gesteld & beantwoord, worden voorstellen gedaan, complimenten gegeven en komt vriendschap tot stand. Nooit gedacht dat bloggen zo verrijkend zou zijn;-).

Ondertussen is LE STYLE volop in ontwikkeling ..... Hierover later meer;-)

Het is Party time na zo'n enerverend jaar, vandaar dat ik het tijd vind voor een Give- away. Wil je meedoen en kans maken op een brocante Broodtrommel? Laat dan een berichtje achter op mijn blog en /of meld je aan als nieuwe volger {sluitingsdatum 14 juli}.



Give- away LE STYLE  'brocante emaillen broodtrommel'
   

Een linkje op je eigen blog plaatsen zou natuurlijk erg leuk zijn! Je kan dan gebruik maken van de onderstaande foto. De winnaar krijgt de Give- away gratis thuisgestuurd.





Nu wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het mede succesvol maken van LE STYLE. Bedankt voor alle leuke, lieve, enthousiaste & hartelijke reacties het afgelopen blogjaar!



Ik heb van jullie reacties, mails en blogs genoten!!
En hoop dit nog heel lang te mogen doen .....

Lieve groet



I wish you all a wonderful weekend!



 

LE STYLE © design by Blog Milk