keuken ideeën

1 | 2 | 3 | 4 | 



Less is more
Persoonlijk ben ik een servies verzamelaar. Door de jaren heen verzamel ik zo heel wat bij elkaar. Onhandig, want het neemt veel ruimte in beslag. In een kleiner huis, met minder ruimte is het voor mij dus heel belangrijk te kijken wat echt gebruikt wordt en enkel het noodzakelijke te bewaren. Wat mij daarbij ook helpt zijn de open planken. Zo hou ik overzicht en krijgen de mooiste verzamelingen een 'pronkplekje'. 



Rustige basis met lichte kleuren & natuurlijke materialen
Gezien de geringe opbergruimte in mijn kleine huisje, creëer ik toch een ruimtelijk effect door de basis rustig te houden. Witte verf en blond hout is daarbij een mooie basis. Door de keukenaccessoires op elkaar af te stemmen qua kleur en materiaalsoort, oogt het geheel ook rustiger en opgeruimder. 



Creëren van opbergruimte
Ik heb geen ruimte voor hangende keukenkastjes. Het regaal aan de industriële muur waar ik al eens een post over schreef, creëert op een andere manier opbergruimte. Een stijlvol keukenrek aan de muur is een perfecte oplossing om stylish opbergruimte te creëren. Verder maak ik gebruik van een keukentrolley, sommige exemplaren hebben een laatje of soms zelfs twee. Die van mij niet, ik hou deze opgeruimd en overzichtelijk met houten opbergdozen, staat leuk en super handig. 

Zo wat ideetjes om je keuken lekker ruimtelijk, overzichtelijk en opgeruimd te houden!

Succes ;-)



XO
Yet

 

LE STYLE © design by Blog Milk