1. | 2. | 3. | 4.


Everything is a choice.
Kies! Kies voor jezelf. Voor dat wat bij jou past. Voor passie, voor 'dat', waar jij echt voor wil gaan. Vandaag heb ik als docent lesgegeven, over mijn passie, over mijn bedrijf, over bloggen, mijn blog, mijn carrière. Mijn belangrijkste boodschap? Volg je talent. Doe wat je leuk vindt, geniet!

Fijn weekend! Enjoy!


XO
Yet


Groen is hip!
Groen in je interieur, als accentkleur, op de muur of in de vorm van planten en bloemen. Je kunt er inmiddels niet meer om heen, je ziet overal tinten groen in het interieur. Groen geeft wel sfeer, vind je ook niet? 

planten en bloemen
Ook bij mij is er meer groen te zien! Het leuke van groen is, dat de verschillende tinten groen bij elkaar, zo mooi matchen en het spannend maken. Ik hou van simpel, dat ene groene blad, of die ene bloem. Of om te groeperen, bloemen en planten bij elkaar, de vetplantjes en de cactussen etc. Het geheel hou ik graag rustig, het mag veel bij elkaar zijn, maar liefst wel rustig en subtiel. Door daarbij glazen vazen te gebruiken en subtiele, crème, stenen potjes hou je het toch rustig.

Groene vingers
Ik heb geen groene vingers. Water geven vergeet ik vaak. Gelukkig is er voldoende 'groen' dat niet veel verzorging nodig heeft. Die ene groene grote tak, die staat juist erg lang op de glazen vaas. De cactussen en vetplantjes mag ik ook echt wel vergeten. Blijmakers zijn het wel, dat groen!


Fijne nieuwe week!

XO
Yet








— Cathérine Lovatt

Daily beginnings" is een servies ontworpen door keramiste & designer Cathérine Lovatt, voor Serax en bestaat uit sobere vormen in 3 kleuren (roze, zwart en wit). Het vertrekpunt voor de serie  "Daily beginnings" is het ontbijt.  Dagelijks starten we meestal onze dag met een ontbijt, vandaar de titel "Daily beginnings". 
Fijn begin van de dag! Maak er iets moois van dit weekend.
XO
Yet
Bron & foto's Serax




Veranderdrang
Ja, ik weet het, we hadden een afspraak! Dat ik elke vrijdag een blog post zal plaatsen. Het is me niet gelukt afgelopen vrijdag. Waar ik dan druk mee was? Met veranderingen! De 'lentekriebels' zorgen bij mij voor veranderdrang. Zo ging ik dus vrijdagavond bezig met de lay-out van Le Style blog en schoot de blog post erbij in. Dus nu met een nieuwe 'frisse' lay-out, toch nog even een blog post!

Lente?
Wat een heerlijke zonnige week was het, genieten! Tot gisteren. Wat was het een grijze dag. De temperatuur liet nog even weten dat het toch nog echt winter is. Koud hoor, de zaterdagochtend op het voetbalveld, kijken naar 'de jongste'. Na de voetbalwedstrijd eerst de 'meerijders' naar hun bestemming gebracht en daarna snel door naar het tuincentrum. Een beetje lente ophalen, voor thuis! De 'katjes', die ook vertellen dat de lente echt onderweg is, hebben hun mooiste tijd gehad. De knopjes vallen uit. Dus ging ik op zoek naar andere lente brengende sfeermakers ;-)

Voorjaarsgevoel & charme
Dat is gelukt. Met een mooi fris groen blad en Ranonkel. De Ranonkel is er in mooie intense kleuren en in het wit, ik nam 'witte' mee. Twee Ranonkels tonen naast het wit een soft roze, nude kleurtje, helemaal leuk! Wist je dat de Ranonkel symbool staat voor charme? Toch een leuk weetje. Niet alleen voorjaarsgevoel in huis gehaald dus, maar ook charme ;-)  Nu die temperatuur nog omhoog en de zon er weer bij! Iemand vertelde me, dat het de komende week 20 graden kan worden. Oké, helemaal goed! Kom maar op lente, ik ben wel toe aan warmere temperaturen en langere, zonnige dagen! Daar krijg ik weer volop energie van, jij ook? 

Fijne nieuwe week!

XO
Yet 


Wit & beton
Beetje bij beetje krijgen de ideeën vorm. Wat ben ik blij dat het plafond en de balken wit zijn! De balken waren rood, doordat ze nu wit zijn is het lichter en doet het ruimtelijker aan. Zie je de oude muur bij de collage, foto rechtsonder? Deze zal iets bewerkt worden, maar verder blijft deze origineel als blikvanger. En zie je de lichtgrijze betonvloer? Deze is gevlinderd en heeft een speciale behandeling gehad. De meeste coating zorgt voor glans, deze niet, de mooie matte uitstraling van de vloer blijft behouden.

Rustige basis
Zoals je ziet hebben we in de basis voor rust gekozen. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en naturel, basic, rustige kleuren. Zoals het nu lijkt, gaan we wel één eigenzinnige uitspatting doen ;-) Daarover een andere keer meer!

Wat is het genieten met deze temperaturen al vroeg in maart. Een fijn 'lente' weekend, geniet!


XO
Yet


Maart! De lente komt! Heerlijk, het is alweer langer licht, de zon is weer wat vaker te zien. 'Niets maakt zo gelukkig als de zonnestralen' ;-) Een Quote die voor mij zo waar is en ik plaatste op instagram. Volg jij me al op instagram? Hier plaats ik vaker even een fotootje! Over mij, achter de schermen, thuis, over Le Style Studio, styling, Le Style shop etc. 

Dit instagram moodboard geeft een sfeerimpressie. Hierop zie je een paar foto's die ik afgelopen weekend plaatste, een foto van vandaag en twee van ietsje langer geleden. 

1. witte verf, in simpele eenvoud waar ik zo van hou
2. het plafond in de keuken in het 'nieuwe' oude huis is wit! Mooi geworden!
3. product design, ik hou van het simpele design van de haar producten die ik gebruik, van Kevin Murphy
4. vintage & keramiek in het kastje, thuis
5. Le Style Studio, styling met Le Style design keramiek, een houten onderzetter en houten lepeltjes

Neem eens een kijkje! 


Fijne nieuwe week, maak er iets moois van!

XO
Yet


PS vergeet je niet dat er elke maandag een nieuwe blog post geplaatst wordt op Le Style Studio blog? Vandaag gaat deze over 'klokken'.
 

LE STYLE © design by Blog Milk