My Home

Het wordt weer een huisje!


Zo, maar weer eens even een update ..... want het is alweer eventjes geleden dat ik schreef over de verbouwing. Opnieuw een kijkje 'achter de schermen'. Er is alweer zoveel gebeurd! Zo'n pech! mr Le Style had veel foto's met zijn mobiel gemaakt. Deze stuurde hij dan door via WhatsApp. Tot dit ineens niet meer lukte. Even daarna hield de telefoon er mee op ..... Nu is het afwachten of het beeld nog van de kapotte telefoon over te zetten is op een bestand. Heb gelukkig nog wel wat foto's van de start. Maar ook een gedeelte even niet. Vandaar nu even foto's van twee weken geleden. Wel een actueel 'shootje' dus ..... 

De deuren en ramen werden geplaatst! Nu is het weer een 'echt' huisje. Ik kreeg een foto doorgestuurd op een stralende zonnige zatermiddag, met de tekst 'kijk! De ramen zijn geplaatst'. Die ramen zijn natuurlijk nog super schoon, dus zag ik geen verschil ;-) Later die week kreeg ik op een avond de onderstaande foto toegestuurd voor een duidelijker beeld.

Vorige week is ook de C.V. ketel opgehaald. Na het aanleggen en aansluiten van alle verbindingen kan dan eindelijk de vloerverwarming aan! Binnenkort wordt een bouwdroger geplaatst voor het overtollige vocht. En dan gaan we verder met verven, verven & verven ..... Happy new week!


xoxo
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk