weetje2015! 
Is 2015 goed begonnen? Ben je toe aan een symbolisch nieuwe blanco pagina, schone lei, frisse start of noem 'jij' het nog anders? 

Wit
Al vanaf de feestdagen heb ik behoefte aan wit! Ook de feesttafel was wit, met witte Tallow, witte Amaryllis in een stoere grote transparante vaas (zie foto linksboven). Mijn zus kwam eerste kerstdag met witte voorjaarsbolletjes in drie witte potjes, intuïtie? Het maakte het plaatje compleet! Dat frisse groen met wit, benadrukt wel mijn behoefte aan een nieuwe frisse start! Ik vind het een fijn idee, die nieuwe blanco pagina, die nog ingevuld gaat worden met momenten, inspiratie, kansen, keuzes en zoveel meer nieuwigheden.....

Weetje
Weetje? Er zijn nieuwe weetjes zo aan het begin van 2015! Hier volgt het weetjeslijstje:
  • Zo kan je in 2015 elke vrijdag een kijkje nemen op Le Style, elke vrijdag plaats ik namelijk een nieuwe blog post. Misschien zie je wel vaker een blog post voorbij komen hoor!
  • Ik krijg zo vaak de vraag hoe het met 'het pandje' in de stad is en dat er uitgekeken wordt naar 'nieuwe plaatjes'. Nou, die komen hoor in 2015! 
  • Wist je dat ook Le Style Studio een eigen blog heeft? Nu heeft dit blog een nieuwe lay-out gekregen. In 2015 kan je ook daar inspiratie opdoen over lifestyle, interieur, studionieuws, en meer actuele artikelen. Die nieuwe frisse start, is daar al gemaakt. Hier vind je nog meer weetjes voor 2015!

Geniet van je weekend!


Yet© Moodboard: Le Style Studio 
 

LE STYLE © design by Blog Milk