weetje2015! 
Is 2015 goed begonnen? Ben je toe aan een symbolisch nieuwe blanco pagina, schone lei, frisse start of noem 'jij' het nog anders? 

Wit
Al vanaf de feestdagen heb ik behoefte aan wit! Ook de feesttafel was wit, met witte Tallow, witte Amaryllis in een stoere grote transparante vaas (zie foto linksboven). Mijn zus kwam eerste kerstdag met witte voorjaarsbolletjes in drie witte potjes, intuïtie? Het maakte het plaatje compleet! Dat frisse groen met wit, benadrukt wel mijn behoefte aan een nieuwe frisse start! Ik vind het een fijn idee, die nieuwe blanco pagina, die nog ingevuld gaat worden met momenten, inspiratie, kansen, keuzes en zoveel meer nieuwigheden.....

Weetje
Weetje? Er zijn nieuwe weetjes zo aan het begin van 2015! Hier volgt het weetjeslijstje:
 • Zo kan je in 2015 elke vrijdag een kijkje nemen op Le Style, elke vrijdag plaats ik namelijk een nieuwe blog post. Misschien zie je wel vaker een blog post voorbij komen hoor!
 • Ik krijg zo vaak de vraag hoe het met 'het pandje' in de stad is en dat er uitgekeken wordt naar 'nieuwe plaatjes'. Nou, die komen hoor in 2015! 
 • Wist je dat ook Le Style Studio een eigen blog heeft? Nu heeft dit blog een nieuwe lay-out gekregen. In 2015 kan je ook daar inspiratie opdoen over lifestyle, interieur, studionieuws, en meer actuele artikelen. Die nieuwe frisse start, is daar al gemaakt. Hier vind je nog meer weetjes voor 2015!

Geniet van je weekend!


Yet© Moodboard: Le Style Studio 

8 opmerkingen:

 1. Ik wens je een heel mooi jaar in goede gezondheid ....liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met weer een mooi jaar !! X Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk... dat heb ik nou nooit... de behoefte aan wit haha;-)

  Voor jou de allerbeste wensen en geluk met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee om met wit te starten, het is zo fris, heel mooie items weer.
  Eén wand in huis is hier helemaal wit, waar we eerst dachten, daar gaat een andere kleur over, hebben we nu zoiets van....lekker wit laten, daardoor is er meer rust.

  Ik wens je een mooi jaar.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoewel ik wel een paar witte meubels heb (twee kasten en een salontafel) neig ik persoonlijk steeds minder naar wit. Maar bij een ander kan ik het wel heel mooi vinden. Ik ben ook erg benieuwd naar het pandje in de stad, ik hoop er snel iets over te lezen.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da's mooi, meer posten, foto's van je pandje in de stad en dat soort dingen, ik kijk er naar uit hoor.
  Mijn zusje bracht witte rozen mee op oudjaarsavond, fantastisch, heb geen behoefte aan kleur op het moment en kan niet wachten tot ik de witte druifjes weer op tafel kan hebben... heerlijk...
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet zo zeer behoefte aan wit, hoewel ik ook prachtige witte amaryllis heb staan. Maar wel aan opgeruimdheid.
  En ik verlang weer naar de mooie tere bloemen van het voorjaar en die zullen denk ik wel regelmatig wit of heel acht pastel zijn.
  Ik wens je heel veel succes met je nieuwe plannen en volg het graag!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb wel behoefte aan licht en minimalisme dus weing spullen om me heen en lucht door alle kamers....dus legen, legen.
  Lastig hoor met brocante ;) Weet nog dat jij ooit in de brocante hoek zat....toch......? Zo mooi om te lezen hoe je nu helemaal je weg hebt gevonden.....en van je foto word ik heerlijk zen.
  Ben benieuwd naar het pand....en hoop weer vaak bij je op visite te komen dit nieuwe jaar.

  Happy new year

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk