Keramiek
CERAMIC LOVER

Mijn verzameling keramiek groeit! Ik ben een echte 'ceramic lover'. Ik hou zowel van de nieuwe design stukken, als van het oude keramiek/aardewerk. Ik houd van het ambachtelijke, het unieke van elk met de hand gemaakt item. Momenteel houd ik van het matte, pure en eenvoud in het design. 

Zo spotte ik op de vtwonen & design beurs, deze mooie kandelaar van NA design. Elk product wordt voor jou persoonlijk gemaakt. Zo heb je je eigen unieke design stuk. Ik heb gekozen voor wit mat keramiek, het handvatje van zwart leer en voor blank hout. 

Via Instagram kwam ik werk van July Adrichem tegen. Ik was op slag verliefd op haar werk. De kom van keramiek in 'Dark Brown' is mat. Naast dat deze erg mooi is qua design en uitstraling, is deze heel praktisch. Te gebruiken als serveerschaaltje bij feestjes, als fruitschaaltje, zo ook voor mijn ontbijt, brunch, salade, soep etc. 

Wist jij dat donker bruin een trendkleurtje aan het worden is? Wat vind jij daarvan?

XO
Yet
2 opmerkingen:

  1. Grappig dat donkerbruin de trendkleur gaat worden. Ik heb een paar weken geleden een nieuw gordijn voor de voordeur besteld in de kleur hazelnoot...een donkerbruine kleur ;-).

    Mooi keramiek heb je! Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik heb ook een liefde voor mooie schaaltjes, kopjes, bordjes... Je thee of koffie smaakt toch net even iets beter uit een mooi kopje :-). Mooi je kandelaar ook. Daar kun je er nooit te veel van hebben in deze donkere dagen. X Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk