weekend mood


GENIET

De laatste maanden ben ik hier niet echt echt geweest. Soms is schrijven moeilijk, is er teveel. Dan is de focus even weg, de passie blijft, maar krijgt dan niet de gewenste vorm. Op Instagram lukt het wel bijna dagelijks even een fotootje te delen. Dit doe ik dan ook zo vanaf augustus zeer frequent. Ik plaats eigen foto's over mijn veranderde leventje in mijn huisje en het leven in de binnenstad. Toch blijft bloggen ook erg fijn, dan is er net wat meer te delen voor mijn gevoel ;-)

Na mijn burn out is het belangrijk om mijn leven anders vorm te blijven geven. Genieten is zo belangrijk. Pas op jezelf! Verlies jezelf niet in drukte, in werk, we leven met z'n allen zo vluchtig. Ik wil wandelen in de mooie herfstkleuren, samen thuis zijn en gezellig koken, tafelen, genieten van vrienden, praten, lachen. Naar jamsessies gaan en dansen tot het weer ochtend wordt ;-) Reizen op onze tijd, de horizon volgen .....
Want wat is er nu echt belangrijk in het leven?

Het is belangrijk echt te leven en niet geleefd te worden, slechts te bestaan. Bewuste keuzes maken, dat is wat ik ga doen.  & jij?

Het weekend is bij uitstek het moment waarop ik kan genieten van ons samen zijn en de leuke, gezellige dingen! Ik wens ook jou een fijn weekend, geniet, maak er iets moois van!


XO
Yet

4 opmerkingen:

 1. Je hebt gelijk al valt het soms niet mee je eigen draai te krijgen binnen een gejaagd bestaan. Ik doe met je mee hoor!
  fijne avond Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ThanX, Yolanda! Klopt, zeker niet makkelijk. Fijn dat je mee doet ;-)

   Liefs,
   Yet

   Verwijderen
 2. Rust kan je redden...weet daar alles van ...hier gaat ook niet alles zoals gewenst...het leven is soms zo zwaar...maar toch geniet ik van iedere nieuwe dag....maar het zien lijden van je partner is geen pretje ...dat kost heel veel energie ...en het doet pijn .....pluk de dag liefs Ria x ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Ria,

   Heel veel sterkte! Pak je geniet momentjes!

   Liefs,
   Yet

   Verwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk