Xmas is on its way!

XMAS STYLING

Het is december! Op social media zie ik al een paar weken kerstbomen en kerstdecoratie voorbij komen. Gezellig! Zelf kreeg ik er ook zin in, ben dan ook begonnen met wat subtiele versieringen. De grote kerstboom staat nog niet hoor, maar de kleine is wel al besteld! 

Dille & Kamille is één van mijn favoriete shopadresjes. Daar vond ik de stoere ster, past mooi bij de industriële sfeer in de leefkeuken. De houten kerst tolletjes blijven elk jaar favoriet. Bij de eerste styling van het sfeerhoekje deed ik ze in de vintage draadmand. (Zie eerste foto.) Daarna koos ik voor simpele en rustige styling, dus legde ik ze op een bord van keramiek. Het bord is een design van keramiste Annemieke Boots. De leertjes (die op de eerste foto nog wel te zien zijn) haalde ik er voor nu even af. Simpel effect!

Ik heb nog ideetjes genoeg. Jij ook?

XO
Yet

1 opmerking:

  1. Wat is deze muur toch gaaf...ideaal ook voor het maken van je mooie foto's. Dille & Kamille vind ik ook een heerlijke winkel, er is altijd zoveel te bekijken wanneer je er bent. Hier nog amper kerstversieringen, ik twijfel of ik een echte kerstboom ga plaatsen...heb een leuk alternatief, dus misschien dat ik daar wel voor ga.

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk