Even weer een..... glimpje keukenZo, het Sinterklaasfeest 2011 ligt al weer eventjes achter ons. Hebben jullie er ook zo van genoten? Even gezellig samen zijn. De tijd richting kerst is nu aangebroken. Gezellig vind ik dit altijd.

Sfeervol in deze donkere dagen, de vele lichtjes die buiten & binnen sfeer en warmte brengen. Mede door de verbouwing hebben wij momenteel behoefte aan rust en ruimte. Wij willen dan ook proberen het rustig te houden qua Kerststyling. Kerstsfeer in huis is er nu nog niet. Wel vol ideeën;-)

Afgelopen weekend zijn wij ook nog druk bezig geweest de keuken gereed te krijgen. Het tegelwerk aan de wand is zo goed als klaar. Alleen het voegwerk moet nog even gebeuren.

Wij hebben goede hoop dat we met Kerst echt kunnen genieten van de nieuwe keuken. De keuken wordt helemaal zelf gemaakt. De verbouwing doen we naast ons werk, beiden hebben we 'drukke' banen. Dit zorgt voor volle weken. Dit houdt in dat het niet altijd zo snel gaat, als we graag zouden willen;-)

Zo'n productief weekend, waarin dan veel werk wordt verzet geeft wel voldoening.Heerlijk is het om na weken zonder, nu weer een aanrechtblad te hebben. Deze is van natuursteen / Belgisch hardsteen. 

Wanneer je op deze post klikt
zie je een glimpje voor & na.

Gisteren weer even naar de bouwmarkt geweest. Wij kunnen weer verder.....;-) Ik hou jullie op de hoogte.


Lovely Day

 

LE STYLE © design by Blog Milk