DALANI Home & Living

' Binnenkijken '
 

Le Style heeft Dalani.nl ontdektBen jij ook altijd op zoek naar woon & interieur inspiratie? Ligt je passie bij wonen, decoreren en alles wat met huizen en interieur te maken heeft?

Kan jij ook zo genieten van 'het binnenkijken' en de nieuwste ontwerpen in de woonbladen? Het leuke is dat naast de woonbladen ook steeds meer andere concepten op gebied van wonen op internet te vinden zijn.

Dalani biedt een gratis online magazine boordevol tips en inspiratie op het gebied van wonen in de breedste zin van het woord. Het online magazine biedt volop tips & tricks op het gebied van woonstyling. Ook kun je binnenkijken bij toonaangevende ontwerpers.

Tevens biedt Dalani exclusieve interieur designmerken van internationaal karakter voor een aantrekkelijke ledenprijs. Je krijgt toegang tot Dalani via een uitnodiging van een Dalani-lid óf je schrijft je in op de website.

Naast unieke / authentieke Vintage, Brocante items ben ik persoonlijk ook geïnteresseerd in Kunst, Design,  Architectuur & interieurboeken van bekende stylisten. In het magazine vind je ook items uit deze categorieën.

Gler

Bank Chester, wit

Gler

Stoel Chester, wit
 

Sefama Vega - Tableware

Kopje, keramiek, wit

Over Dalani Home & Living

Dalani Home & Living is in september 2011 opgericht in Duitsland. Inmiddels is het concept wereldwijd geïntroduceerd. In landen zoals Duitsland, Zweden, Australië en Italië is Dalani Home & Living een groot succes. Sinds januari 2012 is dit concept ook in Nederland live gegaan. In april 2012 is Wilma Tichelaar, bekend van vtwonen, begonnen als 'creative director' voor Dalani in Nederland.

Neem eens een kijkje bij www.dalani.nl  en vorm zelf je mening over dit 'nieuwe' Home & Living Concept.Source and photos:   DALANI.NLThanks so much for stopping by!
Lovely Weekend


Enjoy!
 

LE STYLE © design by Blog Milk