The renovation

how it started 
..... Schrik niet, het komt goed ;-) ! Nog even lezen hoe het begon? Lees dan 'the post Back to the City'

De werkzaamheden in de woning begonnen met het strippen van het gehele huis  ..... 
Dus hier op de foto met daarin de kleinere foto's zie je het begin van de sloopwerkzaamheden in de woonkamer. Achter de draagmuur, richting de tuindeur is een klein keukentje gesitueerd. De trap naar de bovenverdieping wordt vervangen en verplaatst van centraal gelegen, naar de zijwand. De keuken wordt groter. Deze zal worden uitgebouwd richting tuin. Zodat we straks weer kunnen genieten van een leefkeuken. 

De bovenverdieping wordt boven de uitbouw van de keuken ook verlengd. Boven deze aanbouw van de keuken komt de badkamer en één slaapkamer. Beide vertrekken krijgen toegang tot een balkon, ze bevinden zich aan de achterkant van de woning met uitzicht op de tuin.

De foto met de kleinere foto's qua kleur expres wat aangepast, anders was de puinhoop nog erger ;-) Doordat de foto's genomen zijn met de camera van de 'telefoon' zijn ze niet van erg goede kwaliteit. Maar wel goed genoeg voor een eerste indruk van de eerste sloopwerkzaamheden in de woning, toch? Ondertussen zijn wij zeven afvalcontainers verder ..... Wordt vervolgd.


Ik wens je voor nu een fijn Weekend!


XO
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk