Personal | Back to basicsMijn droom!
Ik vind het tijd voor een openhartig blog. Blog Le Style bestaat vanaf juni 2011. Mijn doel; inspireren en ideeën kunnen opdoen qua interieur en styling. Inspiratie brengen doormiddel van inspirerende beelden en woorden. Mijn blog was mijn ontspanning, mijn creatieve wereld, waaruit ik andere persoonlijke energie opdeed naast mijn andere verantwoordelijke baan. Die eerste blogtijd, bestond dan ook uit mensen meenemen in mijn stylingswereld, ons klusavontuur en af en toe eens een leuke schrijfopdracht of beurs/persbezoek. Daarna werd het drukker achter de schermen, er volgden nieuwe opdrachten, nieuwe samenwerkingen, nieuwe ideeën. Mijn droom kwam uit! Door steeds meer vraag en opdrachten volgde de stap naar de Kamer van Koophandel. In 2013 begon ik mijn bedrijf! Le Style Studio

Flow 
Energiek en vol met nieuwe ideeën ging ik alle nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen aan! Er ontstonden leuke, boeiende samenwerkingen en unieke creaties. Ik vind het zo leuk om nieuwe fantastische, creatieve, hartelijke mensen te ontmoeten door mijn blog en bedrijf. Wat is werken vanuit passie genieten.

Eerlijk ..... of ik het op deze manier nog leuk vind?
Ik heb dit jaar geleerd dat wanneer je droom uitkomt er andere, nieuwe dromen kunnen ontstaan. Dat er aan succes ook een andere kant zit. Dat er mensen zijn die heel anders zijn dan op het eerste gezicht gedacht. Dat er mensen zijn die misgunnen. Dat mensen ronduit gemeen kunnen zijn. Ik vind het bizar wat mensen over iemand kunnen zeggen die ze niet eens kennen. Sick! Mensen om mij heen zeiden dat dit meer zegt over de ander dan over mij. Dat klopt, dat weet ik, maar het doet toch iets met mij.....

Een bevlogen jaar
Wat is dit een bevlogen jaar geweest! Naast hoogtepunten, waren er ook dieptepunten. Ik kan je eerlijk vertellen dat ik mezelf wel een paar keer ben tegengekomen. Ik heb het gevoel dat ik niet alles meer kwijt kan op Le Style. Dat het nu uitmaakt wat ik schrijf. Schrijven en mooie beelden delen is mijn grootste passie! Dat er mensen uitkijken naar mijn blog post, mijn woorden graag lezen vind ik zo bijzonder. Dat ik dat gevoel kwijt ben geraakt vind ik dan ook zo jammer. Ik wilde er zelfs een moment bijna mee stoppen. 

Back to basics
Ik werk vanuit passie! Ik deed het jaren op mijn manier, zo wil ik het blijven vorm geven. Ik hoef mezelf niet te bewijzen, ik weet wat ik doe, wat ik kan, wat ik heb en dat is voldoende. Al doe ik het soms een tikkeltje anders, al komt niet alles even goed uit de verf.  Toch blijf ik het op mijn manier doen. Ik vind het leuk wat ik doe. Ik wil me graag blijven ontwikkelen, ontdekken, ervaringen opdoen en nieuwe uitdagingen aangaan. Ik wil mijn interesses volgen, daar krijg ik energie van. Hopelijk blijf ik inspireren. Inspireren en passie delen vind ik het mooiste wat er is. Ik hoop dat de wereld wat eerlijker wordt, dat we elkaar het licht in de ogen gunnen, met elkaar mee kunnen genieten, elkaar in waarde laten, elkaar kunnen helpen en samen kunnen delen.

Gevoelsmoment
Zo! Aan het einde van een fascinerend, boeiend, aangrijpend en veelbewogen jaar deel ik dit gevoelsmoment met jou. Even een verhaal recht uit mijn hart, ik hoop er nog veel te kunnen schrijven! Ik wil blijven schrijven en mooie beelden verzamelen ..... Want daarom kom jij toch ook een kijkje nemen en mijn blog lezen?


Enjoy living!

Liefs!
Yet

28 opmerkingen:

 1. Dat heb je mooi geschreven Yet, open en eerlijk. We spreken bij deze overigens meteen even af dat je dus niet gaat stoppen met bloggen, want dat vind ik het slechtste idee dat je vanuit je passie zou kunnen bedenken ;-). Wel begrijpelijk overigens, want negatieve ervaringen hebben uiteraard invloed maar ze zijn dat niet waard. Ik kom hier graag, daar moet je inmiddels al wel achter zijn ;-) en ik verheug mij dus ook weer op je posten in eigen stijl, in het nieuwe jaar.

  Ik wens je toe dat ook in 2015 er weer hele mooie deuren voor je open gaan! Veel succes!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet gewoon niet hoe ik moet beginnen met reageren op al die fijne comments. Wat een steuntje in de goede richting zeg. Dankjewel! :)

   Verwijderen
 2. Mooi geschreven...recht uit het hart,...respect.....hele fijne dagen nog ....liefs Ria...x?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Yet,
  Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat, op jouw eigen, beminnelijke manier. Schrijven en inspireren en delen vanuit je hart, dat is wat je heel goed doet. Kleingeestige jaloerse mensen hou je altijd, wat je ook doet, daar moet je maar mee leven. Klinkt hard, maar het is niet mooier... Weet dat ik, en met mij velen, geniet van jouw schrijfsels...
  Heel veel liefs, en op naar een prachtig, inspirerend, creatief 2015...
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mooi om te horen, hier word ik echt heel gelukkig van. Dit is precies waarom ik dit doe. Dankjewel.

   Verwijderen
 4. Wat een mooi recht uit het hart blog!
  Ik hoop dat je ons - ondanks alle nare personen in de wereld - blijf inspireren met je prachtige blig en mooie foto's!
  Op naar een vrolijk en inspirerend 2015! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Fijn te lezen dat je het een fijn artikel vindt, Sas. Dankjewel.

   Verwijderen
 6. Hè wat vervelend Yet, je ergens niets van aantrekken is makkelijker gezegd dan gedaan zeker als je een gevoelsmens bent. Laat je het plezier van je blog en alles wat je doet niet ontnemen hoor! Een mooi voornemen voor 2015! Dat we nog maar lang mogen genieten van je blog. liefs Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ThanX Pascale! Was eigenlijk van plan niet aan voornemens te doen ;-) Dit is zeker een mooi voornemen, die neem ik mee! Dankjewel.

   Verwijderen
 7. Amen.
  Blijf doen wat je fijn vindt op de manier die je fijn vindt. Dat is de enige manier om positieve energie te krijgen. En door te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ThanX Esther! Ik blijf zeker doen wat ik fijn vind, op de manier die ik fijn vind!

   Verwijderen
 8. Lieve Yet, wat een herkenbaar stukje heb je geschreven, het kost heel veel moeite om dicht bij jezelf te blijven, jezelf kwijt raken dat doet pijn en als de dingen die gezegd of geschreven worden zo binnenkomen dan moet je even pas op de plaats maken.
  Maar nooit vergeten dat je zo sterk bent, zo ken ik je, jij bent YET!

  Ik wens je een mooi nieuw jaar met heel veel geluk en liefde, mooie mensen om je heen, die zijn er........kijk maar goed

  Heel veel liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooooo dit raakt me Tanja. ThanX! Mooi mens.

   Verwijderen
 9. Lieve Yet, ik hoop dat je door je openhartigheid en de reacties inziet hoe jouw blog gewaardeerd wordt! Wij genieten van jouw blog! Hoe en op welke manier doet er niet toe, zolang jij het jou gelukkig maakt en je creativiteit en passie er in kan vertalen, dat maakt bloggen nou juist zo uniek! Ik herken wel een aantal punten uit je verhaal en blog zelf al een tijd aanzienlijk minder omdat gebeurtenissen en andere gevoelens het blokkeren. Ik denk dan terug waarom ik destijds ben begonnen en dan is stoppen nog steeds geen optie. Trek je het commentaar van een ander niet teveel aan, hoe moeilijk en lastig dat ook kan zijn, laat passie winnen! Uit je verhaal te lezen weet je precies hoe je het in moet vullen, dus ik verheug me op jouw blogs in 2015! *Hopelijk neem je het mij niet kwalijk dat ik niet altijd reageer ;-) maar ik lees je posten wel met veel plezier!

  Ik wens je een heel mooi uiteinde en een geweldig inspirerend 2015…vol liefde, gezondheid!

  Liefs, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ThanX Helena! En of ik inzie dat mijn blog gewaardeerd wordt, overweldigend! Ook de herkenning terug te lezen doet mij goed. Ik neem je het zeker niet kwalijk dat je niet altijd reageert, door minder tijd, reageer ik zelf ook minder. Maar het doet zo goed te lezen dat mensen met plezier mijn Posts lezen, ik zelfs inspireer en er genoten wordt van mijn fotografie ..... Ik wens ook jou een mooi uiteinde en veel geluk, liefde en gezondheid in 2015!

   May all your dreams come true

   Verwijderen
 10. Pas geleden was ik je blog nog eens aan het "doorbladeren", en nog steeds geniet ik van al je posten, vernieuwend, modern, maar ook zo heerlijk vanuit je eigen ik.
  Bij het lezen van je stukje waarin ik ook veel herken, komt bij mij de vraag naar boven waarom er mensen zijn die zo veroordelend zijn naar anderen en daarmee ook andere mensen kwetsen.
  Mijn blognaam heb ik vorig jaar om zo'n reden ook veranderd, maar wat je ook doet, die mensen blijven er, daar ben ik inmiddels wel achter.
  Lieve Yet, blijf wie je bent, met je eigen mooie stijl die zo bij jouw past, je eigen ik dat is waar het om draait.

  Heel veel liefs samen met je gezin voor 2015, met hopelijk nog veel meer van Le Style:)

  Liefs, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. ThanX lieve Eefie! Bijzonder te lezen wat het doorbladeren van mijn blog bij je oproept, dit is precies wat ik uit wil stralen en waar ik het voor doe! Ja, helaas de werkelijkheid zal wel anders zijn maar ik hoop zo op een betere wereld voor iedereen ;-)

   Ik wens ook jou met je gezin veel geluk, liefde en gezondheid voor 2015! Liefs!

   Verwijderen
 11. Och lieve Yet, ik vind het altijd zo leuk om even bij je te kijken.
  Ik heb een totaal andere smaak, maar je fotografie daar kan ik heel lang naar kijken. Dan heb je een mooi beeld geschapen met je camera en daar kan ik van genieten.
  En de vooruitgang van de verbouwing en inrichting van je huis kijk ik naar uit.
  Blijf bij je eigen kracht van wat je kunt. En laat je niet van de wijs brengen door mensen die je waarschijnlijk door jaloezie je je succes niet gunnen. Jammer.
  Door jouw enthousiasme kun je veel mensen inspireren en ik ben heel blij dat je het bloggen doorzet!
  Ik wens je veel succes bij alle plannen die je hebt of inmiddels hebt gerealiseerd!

  Veel liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, lieve Gerrry dankjewel! Dat maakt bloggen zo leuk, ookal zijn er verschillen in smaken dan is er wel iets anders unieks wat een blog bijzonder maakt. Zo leuk te lezen dat je geniet van mijn fotografie, dat doe ik namelijk ook bij jou! Zo leuk dat mijn enthousiasme opvalt en om te lezen dat ik zelfs veel mensen kan inspireren! Liefs!

   Verwijderen
 12. Helaas heeft de wereld, en de mensen daarbij, ook lelijke kanten en daartegen kunnen we niets anders doen dan dichtbij onszelf blijven! En zo te lezen lukt jou dat aardig!!!

  Alvast een fijne jaarwisseling en succes met alles X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ThanX Judith! Klopt, zo waar! Eigenlijk door dit eerlijk van me af te schrijven merk ik zeker dat dit mij aardig lukt! Ook voor jou een fijne jaarwisseling en zoveel succes met al jullie plannen en de bouw van jullie nieuwe woning! Alle goeds voor 2015! Liefs!

   Verwijderen
 13. Wat heb je dat mooi verwoord! Bijzonder om te lezen.
  Succes met alles!

  Fijne jaarwisseling!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ThanX Marieke! Dankjewel. Ook voor jou een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2015! Kijk uit naar je mooie inspirerende styling ook in 2015

   Verwijderen
 14. Lieve Yet... wat een mooie blogpost! Het positieve overheerst en hopenlijk kun je het andere achter je laten in het nieuwe jaar... Ik wens je het allerbeste toe en heel veel succes met je werk en inspirerende beelden waar ik echt zo enorm van geniet! Be your beautiful self dan komt het vast goed :-) liefs Elvera

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, lieve Elvera ThanX! Een reminder! Dankjewel. & ik vind jouw styling en fotografie zo mooi, wat fijn dan ook om te weten dat mijn werk inspireert en jij van mijn beelden geniet. Ik wens ook jou alle goeds voor 2015! Liefs

   Verwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk