Personal | Back to basicsMijn droom!
Ik vind het tijd voor een openhartig blog. Blog Le Style bestaat vanaf juni 2011. Mijn doel; inspireren en ideeën kunnen opdoen qua interieur en styling. Inspiratie brengen doormiddel van inspirerende beelden en woorden. Mijn blog was mijn ontspanning, mijn creatieve wereld, waaruit ik andere persoonlijke energie opdeed naast mijn andere verantwoordelijke baan. Die eerste blogtijd, bestond dan ook uit mensen meenemen in mijn stylingswereld, ons klusavontuur en af en toe eens een leuke schrijfopdracht of beurs/persbezoek. Daarna werd het drukker achter de schermen, er volgden nieuwe opdrachten, nieuwe samenwerkingen, nieuwe ideeën. Mijn droom kwam uit! Door steeds meer vraag en opdrachten volgde de stap naar de Kamer van Koophandel. In 2013 begon ik mijn bedrijf! Le Style Studio

Flow 
Energiek en vol met nieuwe ideeën ging ik alle nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen aan! Er ontstonden leuke, boeiende samenwerkingen en unieke creaties. Ik vind het zo leuk om nieuwe fantastische, creatieve, hartelijke mensen te ontmoeten door mijn blog en bedrijf. Wat is werken vanuit passie genieten.

Eerlijk ..... of ik het op deze manier nog leuk vind?
Ik heb dit jaar geleerd dat wanneer je droom uitkomt er andere, nieuwe dromen kunnen ontstaan. Dat er aan succes ook een andere kant zit. Dat er mensen zijn die heel anders zijn dan op het eerste gezicht gedacht. Dat er mensen zijn die misgunnen. Dat mensen ronduit gemeen kunnen zijn. Ik vind het bizar wat mensen over iemand kunnen zeggen die ze niet eens kennen. Sick! Mensen om mij heen zeiden dat dit meer zegt over de ander dan over mij. Dat klopt, dat weet ik, maar het doet toch iets met mij.....

Een bevlogen jaar
Wat is dit een bevlogen jaar geweest! Naast hoogtepunten, waren er ook dieptepunten. Ik kan je eerlijk vertellen dat ik mezelf wel een paar keer ben tegengekomen. Ik heb het gevoel dat ik niet alles meer kwijt kan op Le Style. Dat het nu uitmaakt wat ik schrijf. Schrijven en mooie beelden delen is mijn grootste passie! Dat er mensen uitkijken naar mijn blog post, mijn woorden graag lezen vind ik zo bijzonder. Dat ik dat gevoel kwijt ben geraakt vind ik dan ook zo jammer. Ik wilde er zelfs een moment bijna mee stoppen. 

Back to basics
Ik werk vanuit passie! Ik deed het jaren op mijn manier, zo wil ik het blijven vorm geven. Ik hoef mezelf niet te bewijzen, ik weet wat ik doe, wat ik kan, wat ik heb en dat is voldoende. Al doe ik het soms een tikkeltje anders, al komt niet alles even goed uit de verf.  Toch blijf ik het op mijn manier doen. Ik vind het leuk wat ik doe. Ik wil me graag blijven ontwikkelen, ontdekken, ervaringen opdoen en nieuwe uitdagingen aangaan. Ik wil mijn interesses volgen, daar krijg ik energie van. Hopelijk blijf ik inspireren. Inspireren en passie delen vind ik het mooiste wat er is. Ik hoop dat de wereld wat eerlijker wordt, dat we elkaar het licht in de ogen gunnen, met elkaar mee kunnen genieten, elkaar in waarde laten, elkaar kunnen helpen en samen kunnen delen.

Gevoelsmoment
Zo! Aan het einde van een fascinerend, boeiend, aangrijpend en veelbewogen jaar deel ik dit gevoelsmoment met jou. Even een verhaal recht uit mijn hart, ik hoop er nog veel te kunnen schrijven! Ik wil blijven schrijven en mooie beelden verzamelen ..... Want daarom kom jij toch ook een kijkje nemen en mijn blog lezen?


Enjoy living!

Liefs!
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk