SimpelWat kan ik genieten van simpele dingen. Herken jij dat? Dat zonnetje dat toch nog even lekker straalde vanmiddag. Vandaag ziekjes toch even naar het werk. Fijn is het dan om meelevende beterschap wensen te krijgen van collega's en eerder dan gepland weg te kunnen. Nu dus vroeg mijn bed in, uitzieken. Ik dwaal af!

Want ik wilde je een kijkje geven op mijn keukenplank, zodat je ziet dat ik ook van simpel, minimalistisch design kan genieten. Ik heb een zwak voor mooie design verpakkingen. Zoals de thee van Nicolas Vahé. Deze mag dan ook gezien worden! Links zie je een glimpje van de vintage voorraadbus van emaille. Die mix van vintage en design, oud en nieuw is zo mooi te combineren, het geeft iets authentieks. Ik vertelde al even over mijn 'poederroze mood'. Rechtsonder zie je een glimpje van de Bits & Bobs van Hay. Ik ben helemaal weg van deze glazen opbergers voor de kleine dingen. Ideaal om bijvoorbeeld op je werkplek te gebruiken voor je paperclips of in de badkamer voor je sieraden etc. Handig, mooi design en mooie kleurtjes. Mijn favoriete kleurtje is powder en daarnaast de transparante glazen versie, die staat nu op mijn wishlist. Ook van Hay is de clip clip spoon, praktisch en een mooie eyecather, deze lepel die je overal aan kan klemmen.

Fijn weekend en geniet van de simpele dingen!

Liefs,
Yet

7 opmerkingen:

 1. Beterschap Yet...ik hoop dat je je snel weer de oude voelt. Misschien dat wat extra thee van het plankje goed is voor een spoedig herstel ;-).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap meis!

  Ik deel jouw liefde voor mooi simple design!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zie lekker uit, Yet, want de griep schijnt hardnekkig te zijn.
  En ik moet zeggen dat ik het op dit moment heerlijk vind om potten vol thee leeg te drinken, lekker met een heerlijk (woon)boek op de bank.
  Dus je foto is zeer inspirerend en ik moet zeggen dat ik het zakje ook heel mooi vind!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad mooi design. Ik vind de lepel ook heel fraai.
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel mooi, die zakjes van de thee, die zijn het inderdaad echt waard om gezien te worden...mooi gedaan met het lepeltje er zo bij...en ik vind het ook zo mooi, strak/modern met vintage/oud...leverd hele gave plaatjes op...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi en simpel......beterschap.....liefs Ria..x!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je je alweer beter voelt Yet! Ik koop ook wel eens wat gewoon om de mooie verpakking, het oog wil ook wat :-). Zo'n lepeltje maakt het zakje helemaal af. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk