mint
Kruiden plantje
Naast 'hippe groene' planten zoals; de pilea, vind ik kruidenplantjes ook super leuk & handig! Zo is een kruidenplantje een blikvanger in de keuken en een low budget accessoire. Dit doordat deze ook nog eens praktisch bruikbaar is bij het koken of het zetten van een vers kopje thee. Lekker vers & gezond!

Munt
Tijdens warme zomerdagen is een grote kan water met daarin, citroen, limoen, munt & ijsblokjes een heerlijke frisse aanrader! Bij extreem warme dagen, zoals vorige week is het niet eens zo goed om dan heel koud te drinken. Een kopje verse munt thee is dan wel net zo lekker en gezond. 

Styling fun
Stylen met kruidenplantjes is sfeervol en maakt je keuken gezellig. Door gebruik te maken van verschillende style elementen kan je steeds een ander sfeertje creëren. 

Bij het stylen van 'het style plaatje' op de foto maakte ik gebruik van de volgende accessoires:
Munt plantje in groen/grijs potje (AH) en terracotta schotel van Sissy-Boy 
Uashmama washable paper bag, kamer 26 met daarin porseleinen Le Style design lepels. Ontworpen in samenwerking met Annemieke Boots, keramiste uit Amsterdam. De witte porseleinen lepel, die op de voorgrond ligt, is ook haar design. De witte lepeltjes zijn binnenkort ook verkrijgbaar bij Le Style shop. Nog even tijd vinden te fotograferen en ze in de shop te plaatsen ;-)
De witte thee mok is van keramiste Lenneke Wispelwey voor PT, Buiten de lijntjes
Op de achtergrond, tegen de grijze steigerwand, zie je een glimpje van twee vtwonen kaarten die ik als abonnee eens bij mijn vt wonen tijdschrift kado kreeg.

Enjoy Summer!

XOXO
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk