Anders


Ik ben er weer!
Ja! Ik ga een poging doen om het bloggen weer op te pakken! Weer terug na een lange break. Naast mijn baan, bedrijf, studie, de nodige verbouw/verhuisstress en de hectiek van het dagelijkse gezinsleven, was een blog pauze echt even nodig!


ander huis, andere plaatjes
Een ander huis, een andere stijl, dit zal zorgen voor andere 'plaatjes', andere persoonlijke blog posts. Waarschijnlijk ook wel 'herkenning', maar toch anders ;-) Het leven in de binnenstad zal zeker andere lifestyle foto's met zich meebrengen. Ik heb er weer zin in!
Alles anders .....
Dan is alles ineens anders! Mijn leven bestaat uit keuzes maken, die van jou vast ook!? Soms zijn keuzes zo makkelijk, soms vind ik het zo moeilijk. De afgelopen jaren had ik veel keuzes, leuke keuzes, te leuke keuzes, waarin ik eigenlijk geen keuze wilde maken. Ik wil veel, heel veel, vind zoveel leuk, interessant, boeiend, een uitdaging! Helaas, lukt niet alles meer, het is anders 'te' veel. Doordat er soms ook onverwachte wendingen op het pad komen, er minder leuke dingen gebeuren die aandacht vragen, er keuzes voor mij gemaakt worden, die ik graag anders had gezien. Daardoor sta ik dan wel weer voor mijn keus, wat ik dan in de huidige situatie wil, hoe wil ik hier mee omgaan? Welke keus ga ik hierin maken? Ik wil het nu echt anders! Ik ga goede keuzes, in het moment, maken!

Hoe dat er uit gaat zien, weet ook ik nu nog niet. Ik ga de verandering aan, stap voor stap. Met zoveel mogelijk weloverwogen keuzes. Wel weet ik dat ik wil genieten van dat wat ik doe, dat ik dat wat op mijn pad komt en waar ik voor ga, echte aandacht en tijd wil geven. Tijd en aandacht voor de goede keuzes!

Tot de volgende keer!


xo
Yet
foto's:

 1. Me! verbouwing keuken, behandelen wand voor het stucen.
 2. Reflection. Mijn converse. (werkdag)
 3. Industriële keuken kraan, nieuwe keuken, betonnen keukenblad & trap
 4. Design wand, met nissen, één voor de TV
 5. Architectuur binnenstad; Noorderplantsoen, mistige zondag.

7 opmerkingen:

 1. Ja, soms kan het ook teveel worden als er heel veel leuk is of als daar andere dingen tussendoor dringen.
  Als je nog maar ziet hoe mooi het is om je heen, er van kan genieten. Zoals bijvoorbeeld de laatste foto.
  En als je straks de rust weer vind in je nieuwe-oude huis als het helemaal klaar is.
  Ik wens je heel veel succes, Yet, en alles wat je nodig hebt om een beetje balans te houden!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je er weer bent, Yet...dit vind ik in ieder geval een goede keus, om het bloggen weer op te pakken ;-). Je woorden hadden de mijne kunnen zijn, ik vind ook veel dingen leuk, maar er komen ook dingen ongewenst op je pad die minder aangenaam zijn. Ook daarin kun je weer je eigen keuzes maken, al valt dat lang niet altijd mee. Ik ben benieuwd naar je volgende posten, ook naar de keuzes die jij hebt gemaakt...

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je weer terug bent Yet....gezellig ben heel benieuwd naar je keuzes....kiezen is zeker niet makkelijk ....liefs van mij x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Yet, daar ben je weer...........ik wist het :-)
  Soms heeft een mens even een adempauze nodig......

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat!

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Keuzes maken is altijd lastig, alhoewel ik denk dat jij al aardig goed weet wat je in elk
  geval niet meer wilt. Dat is toch al heel wat …de rest volgt dan soms vanzelf.

  Ben erg benieuwd naar totaalplaatjes van je huis. Zal vast heel mooi zijn geworden.
  Het uitzicht is voor mij herkenbaar. Met oudste dochter die daar in de buurt woont,
  fiets ik de laatste jaren met regelmaat langs of door het Noorderplantsoen.

  Succes verder met alle drukte en het klussen.
  Hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar, keuzes zijn moeilijk maar kun je alleen zelf maken. Als iets je niet blij maakt moetje ermee stoppen zodat jeje energie kunt stoppen in wat jij belangrijk vindt. Komt vast goed, je hebt de eerste stap al gezet!! Groetjes Greta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Yet,
  Fijn dat je er weer bent. Leuk om zo nu en dan weer een post van je te lezen. Ja, keuzes maken, we moeten het allemaal van tijd tot tijd. Maar als het om heel moeilijke keuzes in je leven gaat, dan heb je er wel wat extra tijd voor nodig. Dus neem je tijd voor alle keuzes en laat ons in de tussentijd lekker meegenieten van alle moois dat je tegenkomt.
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk