Anders


Ik ben er weer!
Ja! Ik ga een poging doen om het bloggen weer op te pakken! Weer terug na een lange break. Naast mijn baan, bedrijf, studie, de nodige verbouw/verhuisstress en de hectiek van het dagelijkse gezinsleven, was een blog pauze echt even nodig!


ander huis, andere plaatjes
Een ander huis, een andere stijl, dit zal zorgen voor andere 'plaatjes', andere persoonlijke blog posts. Waarschijnlijk ook wel 'herkenning', maar toch anders ;-) Het leven in de binnenstad zal zeker andere lifestyle foto's met zich meebrengen. Ik heb er weer zin in!
Alles anders .....
Dan is alles ineens anders! Mijn leven bestaat uit keuzes maken, die van jou vast ook!? Soms zijn keuzes zo makkelijk, soms vind ik het zo moeilijk. De afgelopen jaren had ik veel keuzes, leuke keuzes, te leuke keuzes, waarin ik eigenlijk geen keuze wilde maken. Ik wil veel, heel veel, vind zoveel leuk, interessant, boeiend, een uitdaging! Helaas, lukt niet alles meer, het is anders 'te' veel. Doordat er soms ook onverwachte wendingen op het pad komen, er minder leuke dingen gebeuren die aandacht vragen, er keuzes voor mij gemaakt worden, die ik graag anders had gezien. Daardoor sta ik dan wel weer voor mijn keus, wat ik dan in de huidige situatie wil, hoe wil ik hier mee omgaan? Welke keus ga ik hierin maken? Ik wil het nu echt anders! Ik ga goede keuzes, in het moment, maken!

Hoe dat er uit gaat zien, weet ook ik nu nog niet. Ik ga de verandering aan, stap voor stap. Met zoveel mogelijk weloverwogen keuzes. Wel weet ik dat ik wil genieten van dat wat ik doe, dat ik dat wat op mijn pad komt en waar ik voor ga, echte aandacht en tijd wil geven. Tijd en aandacht voor de goede keuzes!

Tot de volgende keer!


xo
Yet
foto's:

  1. Me! verbouwing keuken, behandelen wand voor het stucen.
  2. Reflection. Mijn converse. (werkdag)
  3. Industriële keuken kraan, nieuwe keuken, betonnen keukenblad & trap
  4. Design wand, met nissen, één voor de TV
  5. Architectuur binnenstad; Noorderplantsoen, mistige zondag.
 

LE STYLE © design by Blog Milk