s l o wDE KEUKEN
De keuken gestyled net voor de verhuizing. Op een zaterdagmiddag even 'het licht' proberen. Deze foto is snel genomen met de telefoon. Niet scherp, niet mooi qua kleurstelling, maar geeft een indruk van de keuken tot dusver. In industriële stijl!

De betonnen trap en het aanrechtblad benadrukken de stijl. Zo ook de kraan, van roestvrij staal en rubber. De simpele lamp van keramiek is van collection DISQUE ¿adónde?. Gekocht bij Coosje, die jammer genoeg stopte met haar webshop vol met mooie design items. De big flip clock van Karlsson was een verjaardagscadeau, die eindelijk een plekje kreeg. De stoere citruspers kreeg een plekje op het aanrechtblad. Zo ook de terracotta pot van Sissy Boy met de Pilea, voor wat groen. ( Wat groeit het plantje goed hè? ) Voor het keukenblok | keukeneiland staat de witte eettafel met bank en poefjes. Te zien in deze blog post. Graag zie ik andere eettafelstoelen rondom de eettafel, maar we doen het voor nu nog even zo.

Zie je rechts op de foto de eiken balk? De doorgang van de keuken naar de woonkamer is bekleed met massief eiken balken van 15 x 15. De bedoeling is dat hier nog deuren tussen geplaatst worden. Zo is er een scheiding tussen woonkamer en keuken. Achter de muur is de woonkamer. In het kozijn komt nog een glas in lood raam.

RUST
Zoveel rust als de foto hierboven uitstraalt. Zo druk was in tegenstelling, de afgelopen periode in mijn leven. Deze blog post liet dan ook even weer op zich wachten. Momenteel zijn wij over, maar aan het kamperen in het huisje. Er is nog veel te doen, veel uit te pakken, veel nog op een passende plek te zetten. Omdat we kleiner zijn gaan wonen, zal er nog meer gesorteerd moeten worden. Je wil niet weten hoe vaak we naar de stort zijn gereden de afgelopen tijd. Spullen naar de kringloop gebracht, weggegeven etc.. Verder is er nog werk voldoende om de verschillende ruimtes tot in detail gereed te maken. We zaten 10 dagen zonder WIFI. Ja! in deze internettijd, 10 dagen! Er was geen internetaansluiting dus deze moest nieuw geïnstalleerd worden door een monteur en daar was het wachten op. Ook was er geen tv, niet dat we die misten hoor, er is nog genoeg te doen, dus geen tijd om die te missen ;-)

Naast de verbouwing, speelde er persoonlijk meer. Dit heeft geresulteerd tot een bezoek aan de arts vandaag. Het advies voor nu: rustig aan doen, echt rust nemen. Twee weken lang! Over twee weken volgt een vervolg consult. Tja, best even moeilijk zo'n 'persoonlijk nootje' ;-) Het delen voelt dan ook dubbel, maar doe het toch. Het voelt nu als persoonlijk falen, hoe het verloop eruit gaat zien, daar heb ik nu nog geen idee van. Eerst maar eens echt tot rust komen, tot mezelf komen en dingen doen waar ik energie van krijg is het advies. Zoals wandelen ..... wanneer heb ik daar echt tijd voor gehad, voor gemaakt?

Take Care!

Liefs!
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk