s l o wDE KEUKEN
De keuken gestyled net voor de verhuizing. Op een zaterdagmiddag even 'het licht' proberen. Deze foto is snel genomen met de telefoon. Niet scherp, niet mooi qua kleurstelling, maar geeft een indruk van de keuken tot dusver. In industriële stijl!

De betonnen trap en het aanrechtblad benadrukken de stijl. Zo ook de kraan, van roestvrij staal en rubber. De simpele lamp van keramiek is van collection DISQUE ¿adónde?. Gekocht bij Coosje, die jammer genoeg stopte met haar webshop vol met mooie design items. De big flip clock van Karlsson was een verjaardagscadeau, die eindelijk een plekje kreeg. De stoere citruspers kreeg een plekje op het aanrechtblad. Zo ook de terracotta pot van Sissy Boy met de Pilea, voor wat groen. ( Wat groeit het plantje goed hè? ) Voor het keukenblok | keukeneiland staat de witte eettafel met bank en poefjes. Te zien in deze blog post. Graag zie ik andere eettafelstoelen rondom de eettafel, maar we doen het voor nu nog even zo.

Zie je rechts op de foto de eiken balk? De doorgang van de keuken naar de woonkamer is bekleed met massief eiken balken van 15 x 15. De bedoeling is dat hier nog deuren tussen geplaatst worden. Zo is er een scheiding tussen woonkamer en keuken. Achter de muur is de woonkamer. In het kozijn komt nog een glas in lood raam.

RUST
Zoveel rust als de foto hierboven uitstraalt. Zo druk was in tegenstelling, de afgelopen periode in mijn leven. Deze blog post liet dan ook even weer op zich wachten. Momenteel zijn wij over, maar aan het kamperen in het huisje. Er is nog veel te doen, veel uit te pakken, veel nog op een passende plek te zetten. Omdat we kleiner zijn gaan wonen, zal er nog meer gesorteerd moeten worden. Je wil niet weten hoe vaak we naar de stort zijn gereden de afgelopen tijd. Spullen naar de kringloop gebracht, weggegeven etc.. Verder is er nog werk voldoende om de verschillende ruimtes tot in detail gereed te maken. We zaten 10 dagen zonder WIFI. Ja! in deze internettijd, 10 dagen! Er was geen internetaansluiting dus deze moest nieuw geïnstalleerd worden door een monteur en daar was het wachten op. Ook was er geen tv, niet dat we die misten hoor, er is nog genoeg te doen, dus geen tijd om die te missen ;-)

Naast de verbouwing, speelde er persoonlijk meer. Dit heeft geresulteerd tot een bezoek aan de arts vandaag. Het advies voor nu: rustig aan doen, echt rust nemen. Twee weken lang! Over twee weken volgt een vervolg consult. Tja, best even moeilijk zo'n 'persoonlijk nootje' ;-) Het delen voelt dan ook dubbel, maar doe het toch. Het voelt nu als persoonlijk falen, hoe het verloop eruit gaat zien, daar heb ik nu nog geen idee van. Eerst maar eens echt tot rust komen, tot mezelf komen en dingen doen waar ik energie van krijg is het advies. Zoals wandelen ..... wanneer heb ik daar echt tijd voor gehad, voor gemaakt?

Take Care!

Liefs!
Yet

5 opmerkingen:

 1. Ja...dit is mooi hoor en het straalt inderdaad veel rust uit. Als jullie hele huis zo fraai wordt, belooft dat heel veel goeds.

  Ik heb het vermoeden dat jij iemand bent die de lat altijd heel hoog legt, omdat je over falen spreekt. Zou ik echt niet doen als ik jou was, je hebt namelijk niet gefaald maar heel hard gewerkt. Ondertussen blijkbaar even niet in de gaten gehad dat het even teveel was en dat laatste is alleen maar menselijk. Dus probeer het te accepteren...daar kom je veel verder mee. Het woord falen voelt als fout, maar dat is hier echt niet de juiste benaming hoor! Dus nu lekker de tijd voor jezelf nemen...blijkbaar heb je dat gewoon even nodig.

  Sterkte! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend mooi word het zeg....maarre wil je wel luisteren naar je lijf meisje...anders kom je jezelf echt tegen hoor.....pas goed op jezelf....liefs Ria x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Yet, wat maken jullie er een plaatje van een huis van! Zo mooi!

  Ennuh....je faalt niet hoor! Ik denk eerder dat je zo hard hebt gewerkt dat je jezelf even voorbij bent gelopen.
  En daar kan je lijf/geest rare dingen mee doen. Je moet nu twee weken rusten en dan ga je al echt richting kerst en oud en nieuw. Neem het ervan deze maand en geniet van wat daarmee aan sfeer en betekenis op je afkomt.
  En een lekkere wandeling is ook om van te genieten.
  Lieve Yet, ik wens je alle goeds, gefaald heb je niet, kom tot rust en daarna zie je verder of de drukte inderdaad de oorzaak is geweest, ik leef met je mee!

  Veel liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yet,
  Wat wordt het toch mooi bij je zeg.
  Echt rustig aan doen nu hoor... dat is geen loos advies geweest.
  Pas goed op jezelf.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Yet, mooie foto's heb je gemaakt van de keuken. Het wordt allemaal lekker licht en
  dat is als je kleiner bent gaan wonen natuurlijk ook wel erg fijn. Dan lijkt het toch groter allemaal.

  En als ik zo lees hoe druk jullie hebben het gehad, verbaasd het me niks dat je even over je grenzen
  bent gegaan. Het is toch ook wel vreselijk veel werk geweest en nog veel wat moet gebeuren.
  Geen tijd voor een wandeling of een andere ontspannen bezigheid om even bij te tanken.
  Ik weet niet of ik daar nog wel tegen zou kunnen.
  Natuurlijk is het mooi maken van je nieuwe huis leuk en kan dat ook energie geven maar
  ergens zul je ook bij moeten tanken. Hopelijk gaat dat lukken de komende weken.
  Dat huis komt wel af hoor, ook als jij even iets minder mag doen
  de komende tijd.
  Ik gun je veel ontspannen momenten de komende tijd.
  Lieve groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk