V e r l i e f d ?

Verliefd op vintage

De aankomende editie van Design Icons Amsterdam wordt extra zoet, aangezien het event dit jaar valt in het Valentijnsweekend. De meubelbeurs is dé plaats om verliefd te worden op dat setje Pastoe nachtkasten of die 'love seat’ die precies groot genoeg is voor jullie twee. Neem je geliefde mee en maak er een romantisch dagje Amsterdam van. 

Vandaag de dag zijn we gewend geraakt aan online winkelen. Dat maakt het extra bijzonder om eens per jaar de kans te hebben om de meer dan zestig handelaren in het echt te ontmoeten in Amsterdam. Want wat niet kan van achter je bureau, is proefzitten op die familiebank, de teak-olie nog ruiken op de oude eettafel en met eigen ogen zien hoe mooi leer eigenlijk veroudert in 50 jaar tijd. 

Mensen met oog voor kwaliteit en karakter, laten goedkope imitaties links liggen en investeren in de ware klassiekers. De stukken die op Design Icons aangeboden worden, zijn allemaal originele designs uit de na-oorlogse periode. Een groot en divers aanbod wordt verwacht; de immer populaire Eames kuipstoelen naast Deense teak meubelen, Italiaanse jaren `50 lampen tot aan modern `Dutch design`. Topkwaliteit klassiekers worden afgewisseld met betaalbaar design, dus de beurs belooft een succes te worden voor mensen met elk budget. Alles wat de handelaren presenteren op hun stands is te koop. Dus die `design crush` die je tegen het lijf loopt, gaat mooi mee naar huis!

Nu het alweer de vierde editie is van de beurs, is het een echte traditie aan het worden: elke februari verzamelen de vintage design professionals zich in Amsterdam voor meubelbeurs Design Icons. De nieuwe datum voor 2017 is zelfs alweer geprikt en zal op de beurs bekend gemaakt worden. Zat. 13 febr
14:00 - 18:00 uur *
Entree €10

* Op de zaterdag gaat de beurs om 12:00 open voor de preview voor handelaren en verzamelaars die de eerste kans willen, terwijl de standhouders hun stands nog inrichten. Tickets zijn te koop aan de deur voor €25.  

Zon 14 febr
10:00 - 18:00 uur
Entree €5

Gratis parkeren op terrein en directe omgeving
 

LE STYLE © design by Blog Milk