Een klein kijkje in mijn leven


PERSOONLIJK NOOTJE

Even een momentje om een klein kijkje in mijn leven te delen. Via Instagram deel ik mijn leventje, door regelmatig 'plaatjes' te plaatsen. Momenteel op twee accounts: @yet_lestyle & @yet__lestyle Dit gaat makkelijk en snel. Het is trendy, bloggen wordt minder. Toch blijf ik het schrijven missen, even momentjes, woonideetjes en de informatie daar achter delen in woorden. Zo af en toe een persoonlijk nootje hoort daar voor mij ook bij.  


VERANDERINGEN

Eind 2015 kwam ik in een woelige periode van mijn leven terecht. Een burn out veranderde mijn basis. Over deze veranderingen schreef ik hier al. Van dromen, naar doen, mijn dromen echt waar maken, kiezen voor wat bij mij past, ik doe het! Naast dat verandering soms wiebelig, onstabiel en onzeker kan voelen, brengt het persoonlijk geluk, volop genieten en ontwikkeling. 


SLOW LIVING

Wij gingen deze zomer naar ItaliĆ«. Ik werd er verliefd op een klein pittoresk, idyllisch dorpje boven op een berg in de bloemen riviera. De tijd leek er stil te staan. Het snelle, drukke, presteer bestaan kon ik daar echt achter me laten. Leven in het moment, kunnen genieten van het hier en nu, is voor mij zo belangrijk! Ook nu blijf ik genieten van mijn 'slow' momentjes. 


PLANNEN

Ook zijn er nieuwe plannen! Zo willen wij meer reizen, er zijn dan ook alweer volgende reisplannen. Momenteel ben ik 'in between jobs'. Mijn burn out heeft mij doen beslissen ook andere keuzes te maken qua werk. Een spannend, onzeker, maar goed proces. Doen waar ik blij van word, daar hoort bloggen bij, dus ik ga het bloggen op de vrijdag weer oppakken. Kom je dan ook weer elke vrijdag even een kijkje nemen? 


Fijne week verder!
Yet

 

LE STYLE © design by Blog Milk