MindstyleONTDEK JEZELF

Iedereen is anders. Afhankelijk van je leefsituatie, je levensfase waar je in zit, verander en ontwikkel je. Maak je keuzes die passend zijn. De één is druk bezig met carrière maken, terwijl een ander kiest voor 'me time'. We leven dan ook in het land waar zoveel deeltijdbanen zijn, er tot nu toe nog steeds die keuzes gemaakt kunnen worden. Enigszins afhankelijk van je persoonlijke situatie natuurlijk. De één is veel bezig met uiterlijke verzorging, kleding, presentatie etc. Een ander kan het niet zoveel schelen hoe ze eruit ziet. Welk type je ook bent, doe vooral dat wat bij je past, waar jij gelukkig van wordt. Ontdek jezelf, dat is het belangrijkste. Stel je levensstijl bij als het niet meer passend is, het je niet meer gelukkig maakt. 


DOEN

Wanneer heb jij voor het laatst je droom laten uitkomen? Persoonlijk bleef ik de laatste jaren te lang in verbeelding, in dromen hangen. Als kind al was ik die dromer. Het bracht me creativiteit, ik kon creëren en deed. Ouder worden geeft aan de ene kant rust, aan de andere kant ook verantwoording. Deze verantwoording, in carrière, in presteren, in studeren, de hypotheek die betaald moet worden, hield mij gevangen in overleving stand. Langzaamaan verloor ik mijn passie. Dan is verandering van doen, andere keuzes maken zo belangrijk om weer te kunnen genieten. Nu is het dan ook weer tijd om te oogsten! Graag leer ik kennen wat ik niet ken. Ik maak mijn dromen momenteel waar, door passende keuzes te maken. Ik doe. Ik ga. Ik geniet. Ik leef!


REIZEN

Deze zomer heb ik weer vorm gegeven aan één van mijn passies, reizen! Het liefst ontdek ik de niet toeristische plekjes. Leven tussen de lokale bevolking, zo de cultuur te leren kennen, te zien en te proeven. Reizen vormt mij, kijken waar je terecht komt, onderweg zijn, avontuur, ontwikkeling, leren van leven. Het brengt me positiviteit, flexibiliteit, begrip, waardering, inzicht en geluk. Het leert me mezelf te zijn, want mezelf zijn is goed genoeg! 

Wat is jou passie?


Fijn weekend!
Yet 
 

LE STYLE © design by Blog Milk