Time to .....

Give- away!


Dank jullie wel voor de leuke reacties op de Give- away en je deelname. In totaal waagden 36 van jullie een gokje;-) De één maakte zelfs een speciale post, de ander deed mee voor haar dochter, iemand reageerde vanaf haar vakantieadres, uit andere landen kwamen reacties etc.
Leuk om te lezen, maar ook zo lastig, ik gun het jullie allen van harte!

Nu kon ik allemaal lootjes maken en een trekking doen. Maar ik wilde gewoon één druk op de knop en het resultaat zien;-) Dus vanmorgen nog even alle reacties goed doorgelezen en genummerd van de eerste tot de laatste binnengekomen reactie. {Moet er toch niet aan denken iemand te zijn vergeten;-), dus ook nog even tot het laatste moment mijn mail gecheckt.}

Gekozen voor de True Random Number Generator. Eén druk op de knop en de uitslag was 11!De elfde reactie om een kansje te wagen opgezocht en deze bleek van  haar  te zijn;-) Van harte gefeliciteerd!! Mail je mij je adres nog even?

Thnx voor jullie reacties & deelname!


& nog even, welkom nieuwe volgers, jullie zijn gespot;-) ! Ik heb genoten van jullie enthousiaste reacties. Nog één drukke week te gaan ..... daarna is er rustig de tijd om bij jullie een kijkje te nemen en een reactie achter te laten. See you;-)Lieve groetI wish you a great day and a lovely week!


 

LE STYLE © design by Blog Milk