Back to the City


Een huis gekocht in de binnenstad! De foto is van niet zo'n goede makelaars kwaliteit. Ook met bewerken niet echt beter te krijgen. ('excuse me', verkopende makelaar;-). Zelf ook nog geen goed 'shootje' genomen.) 

Heel wat jaartjes naar huizen  en of  bouwkavels gekeken. Wel leuk die huizenjacht, soms 's avonds nog even naar dat toch wel erg leuk aantrekkelijk pand rijden. Of op de bouwkavel alle plannen al vorm geven. Afspraken voor bezichtigingen, van groot naar kleine sfeervolle huizen. Al tekeningen en plannen maken. Dan heeft net weer iemand een optie gedaan of is het net verkocht. 'Ach, dat heeft dan zo moeten zijn, er komt vast een beter passend huis voorbij'! Uiteindelijk in 2011 besloten om de huidige woning te verbouwen. Oké, dan niet echt 'een droomhuis' zeker niet qua uitstraling vanaf de buitenkant, maar binnen wel qua stijl aan te passen. Zo dacht ik hier zeker nog wat jaren te wonen en de woonwens maar los te laten.

En dan zomer 2012 .....
"Kom ff kijken, nu heb ik een huis gezien dat jij vast 'een plaatje' vindt. En de wens terug naar de Stad komt dan wel uit, op een toplocatie". Tja ..... mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Een dag later toch maar eens de verkopende makelaar gebeld. Dezelfde week nog volgde een afspraak met de makelaar voor bezichtiging en ja je raadt het al, ik was verliefd. Maar dan ook nog eens alleen op de 'witte' gevel en de tuin;-) Een tuin is niet zo 'gewoon' in de binnenstad en dit vind ik toch wel super.

Stilletjes toch ook wel eens de hoop op een huis waar weinig aan hoefde te gebeuren. Nou, dat is dit niet! Maar dat geeft ook weer uitdaging en 'eigen' mogelijkheden. Door het huis te strippen kan alles weer naar eigen wens & stijl opgeknapt worden. De woning was verhuurd en uitgeleefd, helaas zijn door de jaren heen veel van de authentieke details verloren gegaan. De uitdaging is om de items die nog wel aanwezig zijn 'blikvangers' te laten worden en de rest weer enigszins te herstellen in een eigen authentieke stijl ..... 

Plannen genoeg!HappWeekend!


XO
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk