Water
Zo na de feestdagen, hoor ik veel over 'gezonder' willen eten & drinken. Daar hoort natuurlijk ook veel water drinken bij. Gezond & hip! Zagen we eerder het bekende plastic waterflesje, tegenwoordig zie je water in steeds mooiere design flessen. Ook van glas.Ik drink graag water met limoen, munt of citroen erdoor. Zeker in de zomer is dit ook lekker fris.

Hiervoor gebruikte ik vaak glazen kannen. Tot ik bij Rosti Mepal, mij alleen bekend van de lunchboxen en schoolbekers voor de kids, deze kan zag. Simpel design, en handig formaat voor in de koelkastdeur. Bij de kan zijn ook passende bekers te verkrijgen. Het is kunststof design maar bijna niet van glas te onderscheiden. 

De mix van Scandinavisch en Nederlands design maakt het Servies trendy. Leuk dus, om eens een kijkje te nemen .....

Grappig! Door het schrijven van deze 'post' realiseerde ik mij; dat ik dacht eigenlijk niet zoveel met kunststof te hebben. Maar nu ik er over nadenk zijn er toch ook mooie vintage items van bakeliet, wat toch wordt beschouwd als de allereerste volledig synthetische kunststof. Zo zijn er ook wat design klassiekers gemaakt van kunststof en staan een aantal daarvan toch wel op mijn wish list ;-) !

Meer kunststof & design zie je dan ook hier

Happy Weekend!

XOXO
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk