Verlangen


foto © le style 


Verlangen naar Lente ..... naar verandering ..... naar het stylen van het 'nieuwe oude' huis! Ineens is dat verlangen zo groot! Er was een tijdje geen inspiratie om te stylen 'in mijn eigen huis'. Ik was zo bezig met het 'plaatje' in mijn hoofd van hoe het 'nieuwe oude' huis gaat worden. De 'Lentekriebels' brachten hier verandering in!


Bij het tuincentrum nam ik twee bossen gipskruid mee. Super om ook even tijd te hebben om te 'rommelen' in huis. & even een style hoekje creëren ..... Grappig is wel, dat dan tijdens het knippen van de foto's, gelijk mijn gedachten weer uit gaan naar de 'nieuw gekozen stijl'. De mix van vintage & design, de eenvoud zal opnieuw te vinden zijn, maar anders. Wat past dan nog in dat plaatje? Het theekastje, meenemen of? De grijze steigerwand ..... Zo denk ik nog even verder .....foto © le style 


Het was een druk weekje; bestellingen vanuit de shop, inpakken en verzenden. Er kwamen nieuwe samenwerking voorstellen, het 'fine tunen' van samenwerkingsafspraken. Het afronden van een onderdeel van een samenwerkingsproject. Ben je benieuwd naar meer hierover? Kijk dan even hier ..... & dan gaan we nu genieten van het weekend!


Happy weekend!

XOXO
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk