FairtradeSpore & LookUp


Volg jij mijn blog al wat langer? Dan weet je waarschijnlijk wel dat ik hou van echt ambachtswerk, uniek design, authentieke items etc. Bij Le Style shop vind je origineel ontwerp en er is aandacht voor de designers. Nieuwe producten voor de shop worden dan ook met zorg gekozen. Duurzaam design vind ik daarbij belangrijk, maar ook het 'totstandkomingsproces'. Zo werd ik in eerste instantie verliefd op het ontwerp en de dessins van deze theedoeken, maar de mooie gedachten erachter maken ze nog mooier.

Jurianne Matter maakt van belangrijke gebeurtenissen in het leven graag een mooi, warm en feestelijk ritueeltje. Daarmee worden het ervaringen waar je altijd op terug kunt grijpen.
Als freelance ontwerper en productstylist ontwerpt ze eigen papierwerk, maar ook producten en dessins voor andere bedrijven. Nieuw toegevoegd aan haar ontwerpen zijn de theedoeken, met schitterende dessins op 100% organisch katoen. Deze theedoeken dragen het GOTS organic logo en daarnaast nog het Fairtrade keurmerk! De hele keten - van zaadje tot aan het stikwerk in de fabriek - voldoet aan strenge biologische en fairtrade eisen. Meer over de herkomst van de theedoeken vind je hier.
Theedoek Spore is de afdruk van een grote paddestoel. Als je zijn 'hoed' een dag lang op papier legt, laat hij zijn sporen los in een patroon zoals dit. LookUp to the sky is een soort screenshot die Jurianne met haar ogen maakte tijdens een wandeling in het bos. Ze keek omhoog en tegen de heldere hemel zag ze de silhouetten van takjes en besjes. LookUp, het is heel mooi daarboven!

Christine, van het mooie professionele blog House of C, plaatste afgelopen woensdag deze blog post over de mooie ontworpen theedoeken. Ze vermelde daarbij Le Style shop als verkooppunt! ThanX, Christine! Neem vooral eens een kijkje op haar blog, een blog vol inspiratie!


Ik wens je een fijn zonnig weekend!

Yet © fotografie Valerie Delsman
 

LE STYLE © design by Blog Milk