w i s h l i s t

WISHLIST
Cathérine Lovatt is een Belgische ontwerpster die in Noord Frankrijk opgroeide. Lovatt studeerde keramiek in Gent en is in 1989 afgestudeerd. Ze heeft voor verschillende bedrijven gewerkt als freelance ontwerpster tot 1996. Daarna pauzeerde ze even met haar werk als keramiste. Gelukkig heeft ze een 'come back' gemaakt! Sinds 2007 ontwerpt ze weer voor bedrijven, waaronder Serax. 

Ik hou van haar laatste ontwerpen voor Serax! Ben helemaal weg van de simpele eenvoud en de matte uitstraling van het keramiek. De theepot van haar collectie 'Family Set', stond dan ook al even op mijn 'wishlist'. Ben er dan ook zo blij mee! Het staat zo gezellig in deze 'grijze' dagen, een pot warme thee op tafel. ( Zeker nu ik ook nog thuis ben ;-) & straks met kerst! ) Op mijn wishlist staan nog een paar van haar ontwerpen. Zoals de witte beker uit de 'Family Set' en de zwart witte ontbijtbordjes uit de collectie 'Daily beginnings'. Over 'Daily beginnings' schreef ik al eens een blog post.


OUDE WERKBANK
Ook over de oude stoere werkbank schreef ik in 2011 een blog post. Hoe vaak ik de afgelopen jaren geen mailtjes en vragen kreeg, of de oude werkbank ook te koop was? Echt, heel vaak! Tegenwoordig zien we deze dan ook steeds meer, ook in de woonbladen. Een oude werkbank is dan ook zo passend bij de industriële woonstijl.

Eerst hadden wij het idee om deze in de badkamer te plaatsen, als wastafel. Deze paste echter niet, te lang voor daar. Zo ontstond daarna het idee om deze in de woonkeuken te plaatsen. Erg handig als extra werkblad. Deze staat er stoer en is erg leuk om te stylen! Voor nu staat de magnetron hier ook nog even onder, deze krijgt straks een plekje onder de nieuwe kookplaat. We willen wel het bovenblad lichtjes schuren en behandelen met lijnolie, zodat het echt praktisch en hygiënisch is. Resultaat volgt!FOTOSTYLING


foto  1 Op het betonnen aanrechtblad

Theepot 'Family Set' Cathérine Lovatt
Thee mok Stardust Lenneke Wispelwey
Kom Le Style, ontwerp ontstaan uit samenwerking; Le Style Studio en Annemieke Boots
Houten onderzetter en lepeltje Annemieke Boots
Terracotta pot en schotel Sissy Boy Homeland
Plantje Pilea


foto  2 Oude stoere werkbank

Theepot 'Family Set' Cathérine Lovatt 
Thee mok Stardust Lenneke Wispelwey
Kom Le Style, ontwerp ontstaan uit samenwerking; Le Style Studio en Annemieke Boots
Theedoek dessin 'spore' Jurianne Matter


be inspired!PS!

Even een vraagje! Blog Le Style staat geselecteerd voor de interieurblogs top-50. De top-50 lijst zal gebaseerd worden op zowel publieke stemmers als geheime juryleden uit de interieurwereld! Er kan tot en met 7 december gestemd worden via deze link.

De bekendmaking van de interiereurblogs top-50 zal op donderdag 17 december zijn! 

Eigenlijk niks voor mij, zoiets. Doe het bij deze toch ;-) Alvast hartelijk dank voor je stem!


XO
Yetwink-emoticon Alvast hartelijk dank voor je stem! 

LE STYLE © design by Blog Milk