it's beginning to look a lot like Xmas

UNIEK!
Vanmiddag, tijdens het zachtjes manoeuvreren van mijn auto door de stadsdrukte, zag ik 'hem', slenteren en genieten van zijn ijsje. Uniek, het is december! Een december met lentegevoel en temperaturen. Ik vind het wel wat hebben, ben wel van het unieke. Ben geen winter maar zomertype. Van deze temperaturen kan ik als koukleum dan ook wel  genieten. Al like ik op instagram toch ook wel die mooie winterse witte plaatjes. Want mooi lijkt het wel. Nostalgisch, een witte kerst. De meeste kerstdecoratie in mijn kerststyling is misschien vandaar 'wit' dit jaar? Vandaag dacht ik na over de kersttafel styling. Ik denk dat ik ook hierbij voor zwart wit blijf kiezen, met een vleugje koper en | of goud misschien?


KERSTBOOMPJE
In de keuken staat inmiddels een klein kerstboompje, kon deze niet weerstaan tijdens het boodschappen doen. Zo heb ik toch mijn eigen minimalistische exemplaar. Wacht de andere namelijk nog af ;-) Dit jaar heb ik veel behoefte aan kaarsen, kaarslicht. Het geeft gezelligheid en heeft iets mystieks. Dat mystieke, benadrukt mijn gevoel, van nu. Zo staan er momenteel nogal wat kaarsenstandaards, liefst unieke vintage en | of design exemplaren.


Fijn weekend!


XO
Yet

4 opmerkingen:

 1. Net als jij vind ik deze temperaturen ook niet verkeerd hoor, ik liep gisteren met open vest naar een kerstborrel...heerlijk. Hier wel een echte boom, maar verder ook niet al teveel versieringen. Mooi om voor wit, zwart met een vleugje koper of goud te gaan.

  Fijn weekend! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er echt al heel kersterig uit bij je, komt vast en zeker door dat prachtige kleine schattige boompje..
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de kopjes en theepot superrr...fijn weekend liefs Ria x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt steeds gezelliger bij je Yet!
  Zwart met zilver en/of goud is een chique combinatie.
  Bij mij is het uiterst sober, ik heb niet veel met kerstversieringen. Hier en daar een bolletje en een flinke bos eucalyptus met een mini-amarillisstengel erin.
  En net als jij veel kaarsen, daar hou ik heel erg van.
  Fijn weekend, Yet!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk