nis
WOONKAMER
Verzamel, mix & match, zijn termen die echt bij mij passen. Mijn interieur is een verzameling van dat wat bij mij past. Van vintage, tot design klassiekers. Zo veranderlijk als ik ben, blijven er toch ook altijd bepaalde dingen terugkomen. Zoals mijn liefde voor zwart wit, voor aardewerk, keramiek, servies. Voor natuurlijke materialen zoals; hout, beton, liefst stoer, ruw. Voor kaarsen en kandelaars.

De woonkamer, is gelegen in het nieuwe, naar achter uitgebouwde gedeelte van de woning. Volgens de eerste plannen, waar ik hier over schreef, zal de keuken hier gesitueerd worden. We besloten op het laatste moment dit om te draaien. Zodoende is nu de leefkeuken, gelegen in het oude gedeelte van de woning. De oude bakstenen muur en de vintage keukenitems geven een karakteristieke sfeer aan de keuken. De modernere en strakkere woonkamer geeft rust. Vanaf de woonkamer kijk je in de tuin, deze gaat met een trappetje omhoog, want de tuin is hoger gelegen. Ik heb geen moment spijt van de beslissing om het om te draaien. Perfect zo!


NIS
In de woonkamer is een designwand geplaatst. Hierin zitten twee nissen. Een grotere en wat kleinere, aangepast aan de televisie. De grote nis, is mooi om af en toe anders te stylen. Nu, is mijn behoefte aan rust en minimalisme hier terug te vinden. Simpel gestyled met een zwarte tallow en mijn lievelingsvaasje, waar ik hier al eens over schreef.


Zijn jullie ook al druk met alle laatste kerstvoorbereidingen? Nog een paar daagjes!
Ik ga zo nog even kerstshoppen!


XO
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk