nis
WOONKAMER
Verzamel, mix & match, zijn termen die echt bij mij passen. Mijn interieur is een verzameling van dat wat bij mij past. Van vintage, tot design klassiekers. Zo veranderlijk als ik ben, blijven er toch ook altijd bepaalde dingen terugkomen. Zoals mijn liefde voor zwart wit, voor aardewerk, keramiek, servies. Voor natuurlijke materialen zoals; hout, beton, liefst stoer, ruw. Voor kaarsen en kandelaars.

De woonkamer, is gelegen in het nieuwe, naar achter uitgebouwde gedeelte van de woning. Volgens de eerste plannen, waar ik hier over schreef, zal de keuken hier gesitueerd worden. We besloten op het laatste moment dit om te draaien. Zodoende is nu de leefkeuken, gelegen in het oude gedeelte van de woning. De oude bakstenen muur en de vintage keukenitems geven een karakteristieke sfeer aan de keuken. De modernere en strakkere woonkamer geeft rust. Vanaf de woonkamer kijk je in de tuin, deze gaat met een trappetje omhoog, want de tuin is hoger gelegen. Ik heb geen moment spijt van de beslissing om het om te draaien. Perfect zo!


NIS
In de woonkamer is een designwand geplaatst. Hierin zitten twee nissen. Een grotere en wat kleinere, aangepast aan de televisie. De grote nis, is mooi om af en toe anders te stylen. Nu, is mijn behoefte aan rust en minimalisme hier terug te vinden. Simpel gestyled met een zwarte tallow en mijn lievelingsvaasje, waar ik hier al eens over schreef.


Zijn jullie ook al druk met alle laatste kerstvoorbereidingen? Nog een paar daagjes!
Ik ga zo nog even kerstshoppen!


XO
Yet

5 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n nis, daar kun je lekker in variëren, zeg maar etaleren, met mooie spullen.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wisseling heb je je op tijd bedacht...gelukkig maar, vooral nu het ook heel goed heeft uitgepakt. Succes met het kerstshoppen!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor.....1hele lange dag werken.....en een normale dag dan is het eindelijk kerst....de boodschappen zijn in huis.....owww ben zo moe......liefs hele fijne dagen liefs Ria x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat jullie bij de verbouw dit soort snufjes mee konden nemen!
  Nu heb je heerlijke plekjes waar je steeds mag en kunt veranderen qua styling!!

  Mooie dagen Het!

  Liefs Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Un felice Natale a te e ai tuoi cari.

  BeantwoordenVerwijderen
 

LE STYLE © design by Blog Milk