u p d a t e

THUIS
Ik ben thuis! Het nieuwe huisje voelt als echt thuis komen. Ondanks dat we na een maand nog steeds aan het kamperen zijn, er moet nog zoveel gebeuren om ruimtes tot in detail af te maken, voelt het als echt thuis. Ik mis het andere huis geen moment!

Ik geniet ervan om mijn kopje koffie aan de keukentafel te drinken, zo heb ik zicht op de drukke Stadsstraat, waar altijd van alles te zien is! Zodra ik de voordeur uitga ben ik in de stad en kan alles lopend doen. Zowel een boodschapje etc. als een wandelingetje in het nabijgelegen plantsoen. In huis, zeker in de woonkamer die achter gelegen is, merk je niks meer van het drukke stadsgebeuren. 


RUST
Toch, die echt zo nodige rust, die is er nog niet. Van de week naar de bedrijfsarts geweest, die mij een schoolvoorbeeld noemde van ... .... .... Tja! ;-) Dus echt rustig aan doen, stap voor stap. Lastig, mijn hoofd wil zoveel, maar mijn lijf protesteert met allerlei pijntjes en kwaaltjes. Dus toch maar rustig aan voor nu, met de flow van het leven.

In huis gaan de nodige klusjes dus ook op een rustiger tempo. Momenteel komt er niks praktisch uit mijn handen. Gelukkig dat ik het niet alleen hoef te doen en er zo toch dingen gebeuren. Zoals het voegen van de keukentegeltjes, de wipschakelaar is geïnstalleerd en zo is er licht in het toilet. Eerst deden we het alleen met kaarslicht, ook heel gezellig. Dus die kaarsjes branden ook nog, naast het licht dat je gewoon weer aan kan knippen, fijn!

be inspired!foto 1  Keuken

Oude houten bestekbak  Ditjes & Datjes Zuidlaren
Oude houten bank  Country Chique Hoogezand
Woonkussen  Pronto
Zwarte kandelaars HK living | vt wonen
Eettafel  Le Style Studio
Industriële teken|werkstoel Friso Kramer | Ahrend de Cirkel
Ontwerp keukeneiland  Le Style Studio
Ontwerp betonnen trap Le Style Studio
Industriële keukenkraan Karwei
Keramiek | theepot & kopje Cathérine Lovatt  Stockhome
Houtsnijwerk Tierlantijn Hoogkerk
Lamp van keramiek is van collection DISQUE ¿adónde?  Coosje
Big flip clock van Karlsson
Theedoek dessin 'Spore' Jurianne Matter | Le Style shop


foto 2  Toilet

Lamp en wipschakelaar  Snoerboer
Oude deuren  gekregen!Zo gaan we rustig aan verder met het vorm geven en nog meer eigen maken van dit fijne huisje. 
Wordt vervolgd!


Yet
XO
 

LE STYLE © design by Blog Milk